USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи будуватимуть багатоповерхівки у луцькому парку

26 Грудня 2017 17:34
Чи справді на території парку імені 900-річчя Луцька можуть з’явитися житлові дев’ятиповерхівки, пояснили під час обговорення проекту реконструкції парку.

Про це йшлося під час круглого столу з обговорення проекту реконструкції парку імені 900-річчя Луцька 26 грудня у Луцьку.

Дехто з присутніх мешканців мікрорайону негативно сприймав ідею реконструкції парку та стверджував, нібито на його території відводять ділянки для будівництва дев’ятиповерхівок. Також запитували щодо будматеріалів, які складені на території церкви Святих Солунських.

Радник міського голови Ігор Поліщук пояснив, що ділянки на вулиці Космонавтів, яка межує з парком, були надані родинам загиблих бійців АТО.

Як розповів депутат міськради Євгеній Ткачук, церква була побудована у межах парку, а зараз виділятимуть земельну ділянку, адже практично усі мешканці мікрорайону ходять до цієї церкви. Священики просять узаконити земельну ділянку і як повідомляв отець Роман, поблизу Сапалаївки, можливо, облаштують поле для міні-футболу для дітей.


На закиди однієї з учасниць обговорення про те, що у 2016 році з території парку буцімто вилучили гектар для будівництва дев’ятиповерхових будинків, депутат відповів, що межі парку були встановлені у 2014 році, і тоді до його площі додали понад гектар. Він наголосив, що жодних дев’ятиповерхівок на території парку не будуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus