USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи подорожчає хліб на Волині

14 Березня 2014 09:45
Наразі лише один із виробників підвищив ціну соціальних сортів хліба.

Про це йшлося під час виступу голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта в ефірі телеканалу «Нова Волинь» 13 березня.

Говорячи про подорожчання хлібобулочних виробів на Волині, він зазначив, що поки ціну підвищило лише ПАТ «Теремно Хліб».

«Ми вивчаємо цю ситуацію. Ми не стали давати попередні оцінки, не вивчивши ситуацію. Але я хотів би попередити усіх людей, які причетні до виробництва товарів: не треба користуватися сьогоднішньою ситуацією і в жодному разі не треба зловживати її складністю», - зазначив посадовець.

З його слів, до вирішення цієї ситуації підключені Антимонопольний комітет та інспекція з питань ціноутворення, а також інші органи. Якщо з’ясують, що підстав для того, щоб підняти ціну на хліб, не було, або ці підстави були недостатні саме для цього підвищення, до виробника застосовуватимуть відповідні заходи. Це стосується усіх виробників, які захочуть скористатися сьогоднішньою складною ситуацією для збагачення. Григорій Пустовіт зазначив, що влада розуміє, що відбуваються інфляційні процеси, дорожчає пальне тощо. Якщо є підстави для підвищення ціни, жодних зауважень до виробника не буде. Водночас, голова ОДА звернув увагу на те, що жоден інший завод на Волині не підвищував ціну на соціальні сорти хліба.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, на Волині подорожчали крупи, яйця, масло, цукор і пальне.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 14 Березня 2014 09:50
Вивчайте, вивчайте ще кілька місяців і нічого буде вивчати! Їдьте на курси підвищення кваліфікації. Навчіться хоча б як виготовляти СОБАЧІ БУДКИ у своєму житті! Полізли в партії, бо грошей захотіли. "Керманичі"!!! Ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus