USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи довірили б лучани іноземцю посаду голови Волинської ОДА?

4 Червня 2015 11:33
Як відомо, нещодавно Петро Порошенко призначив екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі очільником Одеської області. Таке рішення Порошенка викликало жваве обговорення в суспільстві. Цікаво, що за дорученням президента України, Міхеіла Саакашвілі охороняє група спеціального призначення.

Журналісти «Громадського. Волинь» припустили, що головою ОДА теж можуть призначити іноземця, і проведи опитування у Луцьку: «Чи міг би іноземець очолити Волинську ОДА?»

На думку опитаних лучан, із екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі був би добрий господарник на Волині.

Звісно, не всі так вважають – деякі мешканці міста проти залучення іноземців у владу. Вони кажуть, що вправних керівників можна знайти і серед своїх, українців: спочатку слід ретельно розчистити нинішні чиновницькі лави, а вже потім прискіпливо відбирати нових.

Що думають лучани про іноземних посадовців і хто з закордонців, на їхню думку, міг би очолити Волинь – дивіться у відео.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
лучани Показати IP 4 Червня 2015 11:43
Та в нас в ОДА працюють самі інозмці. Нікого не розуміють і ніхто їх не розуміє.
Всезнайко до лучани Показати IP 4 Червня 2015 13:07
В нас в ОДА інопланетяни працюють...
11 Показати IP 4 Червня 2015 12:00
...елементарно......для простого народу всеодно це нічого в кращу сторону не змінило б
Тільки Показати IP 4 Червня 2015 12:01
німця з нагайкою
Сергей до Тільки Показати IP 7 Червня 2015 00:00
Згоден,нiмця треба,вiн навчить законослухняностi
Простий хлопчина Показати IP 4 Червня 2015 12:06
Залучати іноземців - це абсурд, вони уявлення не мають про особливості функціонування нашого апарату влади, не знають законодавства, судової системи та багато інших нюансів, а ось використовувати іноземців як певний дорадчий та консультативний елемент при різних державних структурах було б непогано. По-перше, це дасть їм можливість вивчити всі організаційно-правові особливості нашої державно-владної системи; по-друге, дасть можливість нашим посадовим і службовим особам використати та імплементувати зарубіжний досвід. АЛЕ! Кому із наших "субєктів владних повноважень" це потрібно? Вони тільки імітують "реформи"!
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 12:07
А якже основні гасла майдану - Україна для українців! та Геть іноземних ставленніків! А іноземці, навіть не іноземні ставленники, в уряді і губернатори - це є Україна для українців?
C до Анонім Показати IP 7 Червня 2015 00:06
А майдан з подвiйними стандартами,почали проти Януковича,а закiнчили евровибором,з яким половина Украiни не згодна
вася Показати IP 4 Червня 2015 12:25
запросто, самий луччий вихід. Вже правда був Француз. і інші достойні є: Рабинович, Абрамович, запросити Арнольда Шварца (нічого там в Техасі байдики бити), он Туск без роботи лишився, Чичоліна з досвідом ... і парламентської роботи ...
Андрій Показати IP 4 Червня 2015 12:41
Чоловіче,ти явно щось перепутав з гаслами Майдану,або навмисне тролиш.
Олег Показати IP 4 Червня 2015 12:50
Саакашвілі в розшуку в Грузії.Самі грузини про Саакашвілі кажуть що починав Він гарно закінчив погано.Корупція знищена тільки внизу в вищих ешелонах влади Грузії вона не знищена.Поліція в Грузії зразкова це заслуга Саакашвілі але багато поганого зробив Він.Відбирав гроші у бізнесменів теж Він.
дИлюк Показати IP 4 Червня 2015 12:56
Обовязково в майбутньому потрібно запросити на посаду голови Барака Обаму. Тямущий чоловік... Представник братнього нам народу...
Всезнайко до дИлюк Показати IP 4 Червня 2015 13:09
Буде мерзнути в нас цей афроамериканець...
дИлюк до Всезнайко Показати IP 4 Червня 2015 13:13
Уйня, ми його на Майдані поселимо. Так його гасла зігріють.
Славік Шустрий Показати IP 4 Червня 2015 13:02
Заходить зранку в Кабмін Премьєр і каже: "Доброго дня, панове Міністри!" Йому на взайм дружна СТОГОЛОСА відповідь: "Гамарджобата, Генацвалі ПремьЄрь Арсені!"
макс Показати IP 4 Червня 2015 13:22
Таке враження, що українці - тупе стадо парнокопитних, які самі нічого не вміфють і не можуть, а тому потрібно, щоб ними обовязково керував хтось із модних, закордонних. Може, треба припиняти виховувати в собі комплекс меншовартості, і потрібно вірити перш за все в себе? Якщо кругом будуть керувати "арапи Петра Великого", то яку ж країу залишимо дітям, і, власне, якими виростуть наші діти?
Анонім до макс Показати IP 4 Червня 2015 13:28
Хай будують Україну іноземці, бо наші зовсім розпаскудились. Наші вміють тільки керувати в кабінетах як їм хабарі носити і горілку пити.
світлана Показати IP 4 Червня 2015 13:37
наші люди при владі втрачають розум тому обовязково іноземці є ж країни де не престижно хизуватися достатками от таких нам а не пихатих що за гроші душу чорту продасть
ку до Світлана Показати IP 4 Червня 2015 13:54
Знаєте Світлана є така історія коли один консул однієї держави був туди призначений оскількі на батьківщині він славився ЧЕСНИМ СЕРЕД ЧЕСНИХ і так і було на новому робочому місці, але потім він так само втратив голову від того бабла яке йому почали нести наші ж люди, а з цього мораль, що ви хоть хоть Обаму, хоть прем"єра Сінгапура посадіть на держ посаду в Україні всеодно НАШІ ЛЮДИ будуть намагатись "вирішити питання", а чому, а томущо менталітет у нас такий. НУ НЕ ВМІЄМО МИ ЖИТИ ЧЕСНО А ТІ ЩО НАМАГАЮТЬСЯ ПОБАЧИВШИ ЩО ЗГІДНО ЗАКОНУ, ХОЧАЙ ЧЕСНО, МОЖНА ЗРОБИТИ, АЛЕ НУ ДУУУУУУЖЕ ВАЖКО ВСЕОДНО БУДУТЬ ПРОБУВАТИ "ВИРІШИТИ ПИТАННЯ". Треба Закони міняти, зарплати нормальні рядовим чиновникам платити, а не кричати повсюди про корупцію яку саміж ті крикуни і породжують, своїми намаганнями "вирішити питання" томущо по закону складно, а терпіти по закону ну ніяк не хочеться.
Славік Шустрий Показати IP 4 Червня 2015 14:09
Заходить зранку в Кабмін Премьєр і каже: "Доброго дня, панове Міністри!" Йому на взайм дружна СТОГОЛОСА відповідь: "Гамарджобата, Генацвалє, ПремьЄрь Арсені!"
спочатку Показати IP 4 Червня 2015 21:13
потрібно вирішити хто в Украині іноземці.ми Украінці чи грузини з циганами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus