USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Чи отримають українці безвізовий режим, буде відомо до 15 грудня

7 Грудня 2015 12:44
Україна віддала усі документи, які були необхідні для того, що втілити у життя безвізовий план з Європейським союзом. Саме тому у Брюсселі мають великі надії стосовно покращення умов пересування між Україною та державами об'єднання.

Відповідну заяву зробив європейський комісар з питань сусідства та переговорів про розширення Йоганес Ган. Про це повідомляє «Преса України».

Він лише підтвердив інформацію про те, що наразі європейська сторона володіє усіма необхідними документами, які їй передав Київ. Отже дане питання повинно коротко обговорюватись у Брюселі вже найближчим часом.

«Ми завжди обговорюємо цю тему, але наразі Україна передала нам всі матеріали, які є необхідними і можливими на даний момент. І у мене є впевненість, що процес йде у правильному напрямку», - зазначив Ган.

Також єврокомісар зазначив, що результат відповідно до процесу скасування віз ЄС Європейською комісією будуть відомі ще до 15 грудня.

Нагадаємо, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прогнозує, що Україна може отримати безвізовий режим протягом декількох місяців після ухвалення відповідного рішення з боку Європейської комісії та Європейської Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Укр Показати IP 7 Грудня 2015 13:27
На хіба воно нам вже треба ...
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 14:15
Сейчас этот режим необходим Гейропе для того, чтобы сбросить на терени Ненькі арабских беженцев.
Лучанин до Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 15:25
Ні, до нас вони не поїдуть, що вони дурні, вертатись до того від чого втекли!
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 16:43
Одні країни хочуть вийти з Шенгену,інші пропонують закрити Шенген-зону до двох років,як Люксембург,а українці вірять у безвізовий режим.Країну,де йдуть бойові дії,ніколи не приймуть ні в Євросоюз,ні в Шенген.Треба ж трохи щось читати,самим трохи думати та співставляти факти,а не вірити голоснослівним заявам нашого міністра МЗС.
Анатоль_ Показати IP 7 Грудня 2015 18:02
Я хочу поїхати на різдво до Парижа!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 9 Грудня 2015 17:39
невірно сформулював. Правильно : " Я ЗНОВУ хочу ... ", бо вже раз хотів.
Джулія Показати IP 8 Грудня 2015 09:29
Хай приймають. Хоч до Польщі на закупи можна буде поїхати...
Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 17:40
еуропа стурбовіана ..., еуропа має надію ... ДУРЕНЬ ДУМКАМИ БАГАТІЄ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus