USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Європарламент підтримав безвізовий режим для українців. Резолюція

21 Січня 2016 16:30
Європарламент закликає керівні інституції ЄС продовжити законодавчу процедуру включення України до переліку держав, для громадян яких скасовуються візові вимоги.

Про це йдеться в ухваленій у четвер резолюції Європарламенту щодо угод про асоціації, включаючи поглиблені і всеохоплюючі зони вільної торгівлі, з Україною, Грузією і Молдовою, - повідомляє «Укрінформ».

«Європарламент позитивно оцінює зусилля українського керівництва у виконанні плану дій візової лібералізації та вітає з оприлюдненням позитивної остаточної доповіді щодо прогресу в імплементації цього плану», - йдеться у резолюції.

Депутати висловили сподівання, що українське керівництво виконає у першому кварталі 2016 року усі зобов’язання щодо боротьби з корупцією, а Рада ЄС і країни-члени якнайскоріше продовжать процедуру надання Україні і Грузії безвізового режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Показати IP 21 Січня 2016 16:55
Підтримав і продовжать процедуру надання - трошкі різні речі. Та й взагалі в тексті лише одна водичка. Ще в когось є надії? Ну нададуть вам той безвізовий режим і що? А з яким голим задом ви тепер туди поїдете? Мені цей режим не потрібен, бо я люблю свою Батьківщину, а чого ви її так ненавидите? Як не герой та патріот, так відразу ж за кордон!
Анонім Показати IP 21 Січня 2016 17:04
Ну по поводу безвизового режима поездок на экскурсию, то об этом уже говорили. А вот это интересно: «А давайте теперь я расскажу правду, — слово взял президент Украинского аналитического центра Александр Охрименко. — Возьмите статистику Госстата. Из этих шести процентов, которые Украина поставляет в Европу, 98 процентов — отходы пищевой промышленности, которые мы действительно активно наращиваем. Их покупают Франция, Германия, Польша и Австрия. Дай бог, будем дальше наращивать. Это наше спасение. Это то, где мы на сегодня можем реально увеличивать поставки». Экономист подчеркнул, что, согласно европейским стандартам, в ряд продуктов разрешается добавлять до 25 процентов пищевых отходов, чем пользуются украинские поставщики, продавая в ЕС испорченную колбасу и скисшее молоко. «А потом они производят свою продукцию с добавлением наших 25 процентов отходов, это разрешается и не преступление, — продолжил Охрименко. — Есть спрос, который мы можем наращивать. Дай бог здоровья европейцам. Вот вам и готовые продукты питания. Насчет продаж в русских магазинах наших товаров — это все нелегально. Я специально дотошно изучил отчеты таможни. По коду мы вообще не поставляем в Европу кондитерские изделия, а их продают. Как вы их завезли? Я не знаю. Молочный продукт — ноль. Я понимаю, что мы все время живем мифами. А на реальность смотришь — макуху продаем. Молодцы. Отходы пищевой промышленности? Молодцы. В бизнесе надо разворачивать то, что можем. Мы это и делаем».
Григорій Іванович до Анонім Показати IP 21 Січня 2016 18:58
Хм..от яка вона виявляеться "сермяжная правда". Експерд забув в методичку подивитись. Там ще написано, що в гейропі з сечі наших баранів роблять пиво..
Анонім до Григорій Іванович Показати IP 21 Січня 2016 19:04
Звиняй, но информация взята с легального украинского источника информации. Точнее говоря, с одного из брифингов, проходящих в Киеве.
123 до Анонім Показати IP 21 Січня 2016 23:39
Совпадениє - нє думаю! Ваще не думаю - ушел рупии на долар менять, пока лучезарный Пу не запретил)
Анонім до Григорій Іванович Показати IP 21 Січня 2016 19:33
Тебе что, бросить ссылочку на пресс конференцию, прошедшую в Киеве?
123 до Анонім Показати IP 21 Січня 2016 23:41
Кинь ссылочку на распятого младенца - недосмотрел в последний раз! Рабов как раз выбирал среди впопуполученцев)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus