USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи поверне луцький мер гроші в міську казну

26 Лютого 2015 10:32
Міського голову Миколу Романюка запитали, чи компенсує він місту витрати, які лягли на бюджет через помилку очільника.

Відповідне запитання міському голові поставив депутат Андрій Осіпов під час першого пленарного засідання чергової 71 сесії міської ради 25 лютого.

Депутат розповів, що на всі його депутатські запитання щодо відшкодувань бюджету Луцька видатків, які виникли з вини Миколи Романюка, той відповідав, що відшкодує.

Нещодавно Луцька міська рада програла суд в справі про поновлення на посаді Лілії Кревської. Нагадаємо, жінка працювала на посаді заступника начальника міського управління освіти.

31 січня 2011 року міський голова підписав розпорядження «Про внесення змін у штатний розпис управління освіти Луцької міської ради», яким, зокрема, скоротив посаду заступника начальника управління освіти Луцької міської ради», яку тоді обіймала Лілія Кревська.

29 червня нове положення про управління освіти, у якому теж була відсутня посада заступника начальника управління, прийняли на сесії Луцької міської ради.

Жінка три роки ходила по судах, і 30 жовтня 2014 року, рішенням Вищого адміністративного суду України, посадовця остаточно поновили на посаді.

Втім, Луцький міський голова Микола Романюк не погодився з рішенням суду й попросив переглянути справу.

Натомість Вищий адміністративний суд України відмовив Романюку в перегляді справи, що стосувалася остаточного поновлення Лілії Кревської на посаді заступника начальника управління освіти Луцької міської ради.

Проте днями стало відомо, що заступник начальника міського управління освіти Лілія Кревська попросила суд залишити її позов без розгляду, і тим самим припинила трирічну судову тяганину. Востаннє жінка подавала позов, аби стягнути понад 14 тисяч гривень за час невиконання рішення суду.

Однак, зі слів Осіпова, міська рада, згідно з судовими рішеннями, повинна виплатити значну суму Лілії Кревській. Відтак, він запитав, чи поверне міський голова ці кошти в казну Луцька, адже, на думку депутата, ці витрати виникли через помилку самого міського голови.

Микола Романюк пообіцяв надати відповідь до закінчення сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
читач Показати IP 26 Лютого 2015 10:56
в селі у кожного господаря є собачка......одна лає по дєлу...а інша тявкає постійно......так і в міськраді.....при Шибі постійно тявкав козюра...при Романюку тявкає осіпов.....з боку це так виглядає як у осіпова завдання...щоб не сказав мер то постійно палки в колеса ставити.....але може у виборців вже відкриються очі і вони побачать що осіпов не те щоб для своїх виборців..а взагалі для цілої громади нічого корисного не зробив.....для чого таких вибирати...
НЕЛУЧАНИН до читач Показати IP 26 Лютого 2015 12:14
для того, щоб такі шавки , як ти, не спали спокійно
Сашко Показати IP 26 Лютого 2015 11:02
а мені Романюк подобається як мер... хоч і кажуть за якийсь там бізнес сина і т.д.... особисто я шкоди від цього не відчуваю, а от мер толковий... буду і далі підтримувати його
НЕЛУЧАНИН до Сашко Показати IP 26 Лютого 2015 12:15
а користь відчуваєш ? бо більшість громадян м.Луцька не відчувають
Андрій до НЕЛУЧАНИН Показати IP 26 Лютого 2015 14:11
Лучани його обрали.Будуть вибори вони також зроблять свій вибір.А от виходячи з яких соціальних досліджень Ви розписуєтеся за "більшість громадян",тим більше коли Ви "НЕЛУЧАНИН",що соромитеся свого імені,невідомо?
НЕЛУЧАНИН до Андрій Показати IP 26 Лютого 2015 19:30
знаю, як у люцьку проводять так звані вибори. сядь в тролейбус і послухай думку про мера. а щодо імені - не факт, що ти Андрій. хіба це суттєво ? якщо людині нічим аргументувати, вона переходить на особистості
Юра Показати IP 26 Лютого 2015 11:25
і мені Романюк як мер імпонує! критика завжди була й буде, до того ж політична складова наявна, як без цього! у кожного своє завдання) лучани ж бачать результат роботи мера, й він - хороший!
луцкий до Юра Показати IP 26 Лютого 2015 11:30
сейчас же банда Коломойского своего ставленика захочет мером сделать... так что никаких Новых Луцков)) гнать в шею жидомасонов
НЕЛУЧАНИН до Юра Показати IP 26 Лютого 2015 12:15
зовсім хороший ? коли встиг напитись?
Лесь Подервянський Показати IP 26 Лютого 2015 11:41
От-от: наш мер, як стверджував новітній класик - "корисного не робить ні фіга, але й не злоститья"
луцкий до Лесь Подервянський Показати IP 26 Лютого 2015 11:47
ещё классик современности говорил - "рояль - то не жиды, його я за валюту покупал"")))
об'єктивно Показати IP 26 Лютого 2015 12:55
Скоріше Стир потече в зворотньому напрямку та з неба піде дощ із діамантів, ніж мер поверне гроші в казну:-) Не та це людина...
запитання Показати IP 26 Лютого 2015 13:38
Опоненти Романюка, поясніть мені популярно: чому син Романюка не може мати бізнес? Поставлю пляшку коньяку.
НЕЛУЧАНИН до запитання Показати IP 26 Лютого 2015 13:51
попробуй побудувати дуратіно - зрозумієш
до Запитання до запитання Показати IP 26 Лютого 2015 15:25
Коньячок попиваємо і ще маємо за що посперечатись! Назвіть свою зарплату щоб знати що за пташечка так гарно цвірінькає.
суддя Показати IP 26 Лютого 2015 18:38
Для цієї проблеми існує соломонівський суд. Нехай злодюга осіпов поверне "Західінкомбанку" 6 млн. гривень - людські сльози, а тоді Романюк заплатить суму, яку вимагає депутат. Буде баш на баш - часи на труси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus