USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи поїхали до Києва волинські силовики

22 Січня 2014 13:11
Волинські внутрішні війська наразі у Луцьку. За місцем їх перебування намагаються пильно слідкувати представники луцького Євромайдану. Окрім того, активісти звертаються до мам силовиків та закликають їх переконувати синів переходити на бік народу.

Так, у мережі з’явилося звернення від місцевого Майдану: «Луцький Євромайдан звертається до усіх мешканців міста Луцька та жителів прилуцьких сіл.
За станом на 22 січня нам відомо, що волинські внутрішні війська ще знаходяться в Луцьку. Тож, нам потрібно якомога пильно слідкувати за тим, аби вони не виїхали з-за меж міста. Якщо ви побачите десь колони автобусів, натовп військових тощо, просимо надзвичайно оперативно повідомляти про їх місце перебування за номерами телефонів: 050 151 14 14 або 050 675 67 97».

«Також звертаємося до матерів хлопців, які нині служать. Якщо ви не згідні із тим, куди везуть ваших синів, не згідні із тим, аби вони стріляли у своїх співгромадян, не згідні з тим, аби вони там були холодні і голодні, переконайте їх переходити на бік народу або співпрацювати з нами, або ж зверніться до усіх матерів публічно», - резюмують протестуючі у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ан Показати IP 22 Січня 2014 13:28
хлопці не їдьте туди. нам треба оборона наших людей а не владу. влада може і за кордон смитись
ыыыыы Показати IP 24 Січня 2014 21:41
це правда ... вони ка зли заставлять пацанів іти проти нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus