USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи продовжать у Луцьку встановлення розумних зупинок наступного року

7 Травня 2021 22:03
У Луцьку підбили підсумки реалізації проекту по встановленню розумних зупинок. Чи продовжать модернізувати міські зупинки наступного року?

Про це під час традиційного щотижневого звіту 7 травня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Мер проінформував, що під час оперативної наради, що відбулася цього тижня, дав доручення відповідальним особам належно утримувати всі зупинки громадського транспорту, а особливо нещодавно встановлені розумні зупинки і електронні табло.

«Розумні зупинки виготовлені з матеріалів, відмінних від тих, із яких зроблені звичайні, тому за ними потрібен посилений догляд, очистка, прибирання. Зупинки, на місце яких встановили розумні також слід використати і встановити у тих місцях, де на це буде попит», – зазначив міський голова.

Окрім цього, він наголосив, що до 1 липня цього року профільні фахівці визначать місця, де будуть встановлені розумні зупинки в наступному році, які закуплятимуть вже за кошти місцевого бюджету.

«Будемо продовжувати цей проект. В першу чергу будем ставити розумні зупинки в тих місцях, яких цей проект торкнувся найменше. Це зручно, сучасно, якісно і естетично», – підкреслив міський очільник.

Водночас, він дав доручення підрядникам пришвидшити нанесення дорожньої розмітки у місті, тому що, зі слів мера – це першочергово безпека. Особливу увагу Ігор Поліщук доручив звернути на пішохідні переходи.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовк Показати IP 8 Травня 2021 13:54
Та який толк з тих розумних зупинок ?
Мошко з Вульки Показати IP 8 Травня 2021 18:05
Розумна зупинка без торгового кіоска - напіврозумна !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus