USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чи вводитимуть у Луцьку карантин у дитсадках?

26 Січня 2016 09:17
За станом на 22 січня луцькі медики зареєстрували 4421 випадок захворюваності на ГРВІ.

Про це під час оперативної наради повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук.

Так, за останній тиждень гострі респіраторні вірусні інфекції діагностували у 48% дітей. Із них майже 1000 дітей - це діти від 0 до 4-х років.

«В п’ятницю. 22 січня, кількість відсутніх на навчанні у школах дітей становила 14%. Зважаючи на те, що навколишні регіони уже почали карантинні заходи, карантин запровадили і у Луцьку. В суботу було підписано розпорядження міського голови про тимчасове припинення навчання в загальноосвітніх навчальних закладах і прийняти міри щодо забезпечення проти епідеміологічного режиму у школах», - зазначив головний медик обласного центру.

Натомість він зауважив, що дитячі садочки Луцька поки роботу не припиняють. Так, з його слів, усі діти «розкидані» по групах, кожна із яких контролюється медичними працівниками.

Окрім того, він зазначив, що задля уникнення епідемії медики наполегливо рекомендують батькам при перших ознаках простуди чи ГРВІ залишати дитинку вдома, та викликати лікаря.

«Що б не поширювати інфекцію», - резюмував Якимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ліцеїст Показати IP 26 Січня 2016 11:42
А у війському ліцеї карантин буде?
Тато Показати IP 26 Січня 2016 20:41
А в коледжах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus