USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Перше інтерв'ю керівника нової поліції Фацевича

9 Липня 2015 08:54
Головний полісмен Києва Олександр Фацевич спить по 2-3 години на добу, але задоволений, що справляються. Він зізнався, що він і 2000 його підлеглих працюють у шаленому ритмі, але приємно вражені величезною підтримкою киян. Про це інформують наші столичні колеги з ТСН.

За кожним їхнім кроком стежить ледь не кожен киянин. Вони сперечаються зі стихійними торговцями, приїжджають на пожежу раніше самих пожежників або регулюють рух на перехрестях без жезлів. А він, як той Бетмен, з'являється там, де найбільше потрібен. Як от напередодні, під час першого казусу зі своїми підлеглими.

Їхній керівник на місці відтягнув авто і виправдав групу, мовляв, дехто працює по 10-12 годин і потрапили в ДТП через перевтому. Він і сам каже, що спить по кілька годин на добу, але пишається, що обходяться без даївців.

Йому 28, за плечима 9 років служби в армії, рік війни на Донбасі і повернення з того світу. Фацевич очолював роту "Світязь", воював під Іловайськом, Дебальцевим, а своїм другим днем народження називає 31 серпня минулого року, коли вивів із оточення у Вуглегірську понад 70 бійців.

Успішно проведена операція змінила долю командира Фацевича. У лютому йому підвищили звання та дали майора. Він познайомився з Аваковим, який за кілька тижнів покликав до Києва.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Фацевич розповів, чому Авакову довелося вмовляти його стати очільником нової Служби.

Батьки Фацевича живуть у Луцьку, обоє колишні військові. Кажуть, служили у Росії, де у них народилось троє синів. Коли Саші виповнилось 12 років, переїхали в Україну у родинний дім батька. Мати Фацевича, уродженка Росії, скаржиться, що нині стосунки з ріднею трохи зіпсувалися, навіть стару матір, яка живе на Далекому Сході, цьогоріч не провідає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 9 Липня 2015 09:15
а вища юр. освіта у цього полісмена Є?? чи тільки інститут сухопутних військ???
Антонім Показати IP 9 Липня 2015 09:53
Головне, щоб людиною порядною залишався, а час покаже, ще стане дипломованим юристом! Янек буф проффесором і шо?
Сем Показати IP 9 Липня 2015 10:06
Там всі випадкові люди. Дививсь інтерв'ю однієї полісменки. Закінчила юридичний, пішла працювати стюардесою, набридло, пішла в поліцію.
Аноним Показати IP 9 Липня 2015 10:17
Патріотам освіта не в**алась...Ти тіпа не в курсі. Побито пять автівок згублено два пістолета, це за двое суток??? І він довольний роботою???
то до Аноним Показати IP 9 Липня 2015 10:42
Заробітню платню всеодно отримае, то чо не радіти)))
lol Показати IP 9 Липня 2015 11:51
в порівнянні з тими ж слідчими у поліції робота "не бий лежачого" ще й 10 т. грн. зарплата. А слідчі маючи 50-100 проваджень зашиваються + прокуратура постійно дрючить і все це за 2 тисячі. А бабусь через дорогу за 10 тисяч переводити кожен дурень може.
Vestal Показати IP 9 Липня 2015 12:44
Судячі по коментам-давить жаба.Наявність або відсутність освіти це не показник поганого менеджменту.Тут головне принциповість,ідейність.Недоліки були і будуть.Головне правильні виснокі та зміни.
Василь до Vestal Показати IP 9 Липня 2015 13:30
Згідний, "Головне правильні виснокі та зміни"! Почали з порушення Законодавства! Це саме головне. Закон про поліцію ще не вступив в дію. Невже не можна по людськи, я вже мовчу про Закон? А в іншому, якщо дійсно почнуть робити висновки і змінюватися, то може щось з того і вийде. Тільки який в тому сенс для держави яка нехтує абсолютно всіма законами.
lol до Vestal Показати IP 9 Липня 2015 14:09
ну якщо включати принциповість і законність то нехай ці, так звані, співробітники відшкодовують збитки за розбиті автомобілі і несуть відповідальність за втрачену табельну зброю (Стаття 413. Втрата військового майна Втрата або зіпсування ввірених для службового користування зброї, бойових припасів, засобів пересування, предметів технічного постачання або іншого військового майна внаслідок порушення правил їх зберігання - караються арештом на строк до шести місяців або триманням у дисциплінарному батальйоні на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus