USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи добудують чотири школи на Волині до початку навчального року, вирішить Кабмін

21 Травня 2009 11:20
Волинь на будівництво цього року отримає із державного бюджету дев’ятнадцять мільйонів гривень. Про це у коментарі ЗМІ розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Дмитрук, – повідомляє 21 травня репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів Василя Дмитрука, надійшла інформація, що Кабінет Міністрів України у минулу середу затвердив перелік будівельних об’єктів Волині на суму понад дев’ятнадцять мільйонів гривень. Кошти в основному планують спрямувати на незавершене будівництво об’єктів галузі освіти та охорони здоров’я, яке було розпочате у 2008 році.
 
Згідно із переліком, який озвучив заступник губернатора, це будуть школи у селі Розтань Шацького району, селі Цир Любешівського району, селі Красна Воля Маневицького району та селі Рованці Луцького району. Василь Дмитрук сподівається, що ці об’єкти держава профінансує до початку навчального року. Таким чином до Кабміну вчора оформили звернення, у якому просять на червень 4,9 мільйона гривень, на липень – п’ять мільйонів і на серпень – чотири мільйони.
 
Серед інших об’єктів, на які буде спрямовано фінансування із держбюджету, – лікарні Любомлі та Іваничах, спорткомплекс у Володимирі-Волинському. Також планують провести енергозберігаючі заходи, реконструкцію систем опалення і тому подібне.
 
Василь Дмитрук зазначив, що оскільки усі об’єкти перехідні, то проблеми щодо проведення тендерів та оформлення документації немає. «Справа вся лише за початком фінансування», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus