USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи збанкрутує волинський рибгосп

16 Квітня 2013 09:27
Через незаконне втручання нового власника в господарську діяльність рибного господарства,працівники втрачають заробітну плату, а підприємство може збанкрутувати.

Про це голова районної державної адміністрації Зіновій Колісник говорили із директором дочірнього підприємства «Рибгосп «Цумань» Людмилою Попик та її працівниками під час робочого візиту очільника району у Цумані, - інформують у секторі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ківерцівської РДА.

Посадовець вкотре зазначив, що будь-яке підприємство на ківерцівській землі має працювати на благо людей і діяти у правовому полі.

Метою, каже, є відновлення роботи виробництва району, налагодження тісної співпраці з їх власниками і як результат – наповнення місцевого бюджету, покращення добробуту населення. Це підприємство не є виключенням.

Очільник району підтримав вимоги працівників закладу та наголосив, що ставить своєю метою постійну співпрацю з громадою для наведення порядку на підприємстві.

Голова районної державної адміністрації в своєму зверненні акцентував увагу, що питання по ДП «Рибгосп «Цумань» до кінця місяця вивчать та будуть вживати всіх заходів щодо захисту інтересів громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus