USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи брав волинський «Беркут» участь у розгоні Євромайдану в Києві?

2 Грудня 2013 11:02
У мережах поширюється інформація про те, що волинський «Беркут» розганяв Євромайдан у Києві.

Начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук стверджує, що такі чутки неправдиві, - повідомляє «ІА ZIK ».

Зі слів головного міліціонера області, особовий склад спецпідрозділу «Беркут» з Волині не брав участі у розгоні Євромайдану у Києві. «Праіцівники спецпідрозділу «Беркут» не брали участі у розгоні мірного мітингу», – сказав Терещук.

Начальник міліції наразі перебуває біля приміщення Волинської ОДА, де триває велелюдний мітинг з вимогою відставки голови ОДА Бориса Клімчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Віталій Показати IP 2 Грудня 2013 11:16
Волинські "горобці" вчора виїхали разом з рівненськими і львівськими
ЗА ОБ:ЄКРИВІНСТЬ Показати IP 2 Грудня 2013 11:28
Ти чого брешеш, провокатор. Таких брехунів він влади хочуть вигнати, а ти ще з одних таких з'явився.
Віталій до ЗА ОБ:ЄКРИВІНСТЬ Показати IP 2 Грудня 2013 12:51
Час покаже. Хто провокатор.
Наталка Показати IP 2 Грудня 2013 13:20
не розуію, чому так хочеться з6ясувати усім, чи був волинський "Беркут" на тому побоїщі? немає різниці, з якого регіону біли ті хлопці, - вони отримали наказ. Хто зна, що відбувалося в головах тих молодих міліціянтів, але бунутувати для них зараз - ще занадто. що буде з ними завтра? зрозуміло лише одне революція - "золота пора" для різних садюг - їх вистачає по обидва боки барикад. якщо ж людина порядна, то чи в "беркуті" вона, чи ще де інде - бити і калічити людей не буде за жодних умов.
Nikola до Наталка Показати IP 2 Грудня 2013 20:10
http://vlasti.net/news/180605 Де тут видно, що Беркут когось б'є...Ніхто такого не витримав би...провокація чистої води...краще почитайте...стаття заслуговує цього.... з Наталкою повністю згідний...
Волиняка Показати IP 2 Грудня 2013 20:20
Ви гляньте хто на сцену поліз...знову ті самі до кормушки пруться...не дає вона їм спокою....використовують простих людей як можуть....краще і справді хоч повільно зате надійно а не так як на відео вище...
Тетяна Показати IP 27 Січня 2014 14:36
Повністю погоджуюсь з Наталкою. У Беркуті працюють живі люди, той же народ України. Вони виконують свою роботу, дали наказ - вони його виконали, і немає різниці які саме підрозділи це робили. Такі жорстокі напади, які здійснюють "мирні протестувальники" на солдатів і правоохоронців не можуть продовжуватись. І якщо вже так цікаво чи були присутні на банковій 1 грудня волинські беркутівці, то можу сказати, що вони стояли в резерві, участі в розгоні не приймали. Інформація з першоджерела. Але яка різниця? Головне, мітингарі побили солдат, покалічили молодих хлопців, і щоб зупинити це насильство правоохоронцям довелось застосувати силу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus