USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чия ялинка найдорожча: у Дніпрі на новорічні святкування витратили 75 млн

30 Грудня 2021 20:17
Активісти руху «Чесно» порахували, скільки українські міста витрачають на святкування Нового року.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок 30 грудня.

Виявилось, що найдорожча ялинка не в столиці, а в Дніпрі. Там на неї, а також прикраси, ілюмінацію та подарунки витратили аж 75 мільйонів. Серед інших міст, де чиновники не надто себе стримували – Одеса із 12 мільйонами гривень і Запоріжжя з понад 10 мільйонами. І тільки після них йде Київ. В столиці витратили 5 мільйонів гривень одразу на п’ять новорічних локацій – по мільйону на кожну. Решту коштів дали спонсори та благодійники.

Читати ще: Найоригінальніші в Україні: луцькі ялинки – у топ-10 новорічних красунь країни

Економні варіанти виявили в Івано-Франківську, де свято обійшлося у 400 тисяч гривень. Полтава та Львів – там на ялинку і свято пішло по двісті з хвостиком тисяч гривень. Ну і найменше грошей витратили у Тернополі – 200 тисяч гривень з бюджету на все: від ялинки до гулянь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а головне? Показати IP 30 Грудня 2021 20:41
скільки витратили в Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus