USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святий Миколай привітав маленьких лучан

19 Грудня 2014 17:05
Святкове дійство для творчих дітей з сімей, які потрапили у складні життєві ситуації, відбулося сьогодні, 19 грудня, у торгово-розважальному комплексі «Сіті-Парк». Акцію організували за сприяння місцевого бізнесмена Андрія Покровського, який зробив її щорічною доброю традицією.

Кожна дитина вірить сподівається на диво. Особливої уваги потребують ті діти, батьки яких не в змозі подарувати їм казку. Малята з нетерпінням чекали свята, із задоволенням брали участь у всіх конкурсах та забавах, які підготували для них чарівні гноми, Снігова Королева та ангел. Найбільше хлопчики й дівчатка зраділи приходу самого Святого Миколая, який привітав усіх присутніх та запропонував діткам написати листи-вітання нашим захисникам, які воюють на сході. За це маленькі патріоти отримали чудові подарунки та поласували смачненьким.

Андрій Покровський зазначив: «Будь-яка доросла людина, несе відповідальність за щастя кожної дитини!» Дарувати людям добро на свята, та й, взагалі піклуватись про тих, хто цього потребує - це хороша справа. У розвинутих країнах цим не здивуєш. Тому бізнесмен звернувся до своїх колег з пропозицією підтримати наше місто на шляху до світлого майбутнього в цей нелегкий для країни час.

Варто зазначити, що зазвичай подібні дійства відбувалися на Новий рік та Різдво, проте, цього року вирішили додати до списку акцій і 19 грудня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прапор Показати IP 19 Грудня 2014 21:32
Зайшов на каву i потрапив на свято, дуже сподобалось)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus