USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чим у Луцьку розважатимуть туристів. АФІША

8 Травня 2014 11:33
10 травня в обласному центрі Волині розпочнеться туристичний сезон.

Які заходи цього дня плануються - розповіли під час прес-конференції сьогодні, 8 травня.

Відкриття сезону відбудеться у рамках відзначення 585 річниці з’їзду європейських монархів.

О 12.00 в приміщенні Центру туристичної інформації та послуг за адресою вулиця Сенаторки Левчанівської відбудеться презентація книги Віктора Гребенюка «Європа. Луцьк.1429-й» та автограф-сесія із автором.

За цією адресою о 13.00 відбудеться відкриття пункту прокату велосипедів, а усіх охочих запросять на безкоштовну велоекскурсію містом «Луцьк на ровері».

Згодом, у Луцькому замку з 14.00 до 18.00 відбудеться майстер-клас зі скелелазіння на мурах стародавньої споруди. Захід відбудеться за підтримки Федерації Альпінізму та скелелазіння України.

Перший день туристичного сезону планують завершити театралізованим дійством «Таємниці Старого міста». Організатори заходу запрошують лучан і гостей міста прийти о 20.00 на майдан Братський міст (площа Возз’єднання) і у супроводі луцького кликуна – глашатая й охоронця міста – поринути у глиб віків, помандрувати вуличками Старого міста, зустрітися з видатними постатями і персонажами міського фольклору, простими і не зовсім простими лучанами, які розкажуть свої історії, з яких складається велика Історія нашого славного міста. Захід відбудеться разом з акторами театру «ГаРмИдЕр».

Про усі заходи, які відбуватимуться у місті розповідатимуть в туристично-інформаційному пункті, який буде розміщений на Театральному майдані. Волонтери надаватимуть інформацію усім охочим з 11.00 до 16.00.

А 11 травня о 16.00 в Кафедральному соборі святих Апостолів Петра і Павла відбудеться концерт органної духовної музики. Солісти: Ірина Малашевська (вокал) та Петро Сухоцький (орган).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus