USD 40.20 40.75
  • USD 40.20 40.75
  • EUR 40.45 40.75
  • PLN 10.10 10.30

Чиновник «погорів» на махінаціях із землею

9 Серпня 2012 17:22
Кримінальну справу порушили проти начальника відділу земельних ресурсів Камінь-Каширської міськради. Чиновника зловили на оборудках із землею.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу щодо начальника відділу земельних ресурсів Камінь-Каширської міської ради. Під час перевірки правоохоронці виявили факти зловживання ним службовим становищем.

Посадовця викрили при передачі Камінь-Каширською міською радою в оренду земельної ділянки площею 1,4 гектара одному з місцевих виробничих кооперативів. Начальник відділу земельних ресурсів самостійно розрахував вартість цієї земельної ділянки, занизивши її майже на 286 тисяч гривень.

Цю нормативно-грошову оцінку посадовець вніс у договір оренди землі та використав її при обрахунку орендної плати за користування земельною ділянкою.

Оборудка завдала державі збитків на понад 110 тисяч гривень. Загалом же за період від 2009 року до 2012 бюджет міста через це недоотримав 111 427 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus