USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

В Україні відкриють всі дані про угоди із землею

28 Серпня 2017 02:13
В Україні буде здійснюватися регулярний моніторинг даних про власників і орендарів землі, і ця інформація стане доступна громадянам.

Про це повідомляє Урядовий портал, посилаючись на постанову уряду Про реалізацію пілотного проекту щодо проведення моніторингу земельних відносин та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України, прийняту 23 серпня.

Згідно з документом, з 1 вересня вводиться взаємний обмін інформацією між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, що дозволить оновлювати дані на регулярній основі.

Так, будуть акумулюватися дані про склад земель, кількість землевласників і землекористувачів, середній розмір земельних ділянок, реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі, кількість і площу ділянок, переданих в оренду, наданих в користування та переданих у власність громадянам безкоштовно, суми нарахованих і сплачених платежів за користування земельними ділянками. Всього понад 140 показників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus