USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чиновниця Держгеокадастру на Волині завдала державі збитків на понад 25 млн гривень

17 Травня 2021 17:22
Керівниця структурного підрозділу Держгеокадастру на Волині завдала державі у земельній сфері шкоди на суму понад 25 млн грн.

Про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

У п'ятницю, 14 травня, чиновниці структурного підрозділу Держгеокадастру Волині повідомили про підозру у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, 37-річна керівниця структурного підрозділу Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, несумлінно виконуючи свої службові обов’язки, не перевірила належним чином відомості, внесені до офіційних документів, та надала висновок про погодження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення у межах двох населених пунктів Волині.

Унаслідок цього із державної форми власності безпідставно вибули земельні ділянки загальною площею майже одна тисяча гектарів вартістю понад 25 млн грн, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави.

Досудове розслідування проводить ГУНП в Житомирській області за оперативного супроводу УСБУ у Волинській області.

Зауважують, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Служба автомобільних Показати IP 17 Травня 2021 21:13
Оксана Грицюк доїхала кріслом за 22 тисячі вже до житомирської прокуратури
Петро до Служба автомобільних Показати IP 18 Травня 2021 08:58
Як відповісти на нескладні питання, на кшталт, "що є предметом державного земельного кадастру", чи "де крісло за 22 000", так вона МУ МУ, а як вкрасти гектар, то виявляється шарить
Остап Показати IP 19 Травня 2021 14:10
Оксана Грицюк - то лише верхушка айсберга! Треба копати глибше. Чому Житомирські, а не Волинські правоохоронці за неї взялися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus