USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Cьогодні у Луцьку відбиратимуть найталановитіших з талановитих

24 Вересня 2009 11:32
У Народному домі Просвіта, що в обласному центрі Волині, сьогодні о 17.30 відбудеться відбірковий тур конкурсу «Волинь шукає таланти». Про це 24 вересня інформують «Волинські Новини».
На конкурсній сцені доводитимуть свою талановитість 30 учасників, суворо відібраних на вчорашньому попередньому кастингу. Серед конкурсантів – таланти на будь-який смак: поряд з традиційними митцями-аматорами – танцюристами та співками – виступатимуть гімнасти, поети, читці і навіть умільці футбольного фрістайлу – мистецтва виконання різноманітних трюків з футбольним м’ячем.
Судитиме талановитих лучан журі у такому складі: солістка камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії, заслужена артистка України Зоя Комарук, завідувач кафедри хореографії ВНУ імені Лесі Українки, заслужений артист України Віктор Дужич-Ніколайчук, голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва, автор ідеї конкурсу, директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко. Очолить команду компетентних суддів заступник Луцького міського голови Микола Іванюк.
Довідково:
Конкурс нових імен «Волинь шукає таланти» проводиться у Волинській області з метою пошуку та підтримки талановитих, обдарованих людей, розвитку їх талантів, пожвавлення культурно-масового життя міста Луцька та Волинської області. У конкурсі беруть участь люди з найрізноманітнішими і навіть неординарними талантами – вмінням співати, танцювати, декламувати, виконувати гімнастичні, акробатичні номери, демонструвати надзвичайні здібності тощо. Учасники демонструють свої таланти перед членами журі та численними глядачами у залі.
Переможці відбіркових турів візьмуть участь у фінальному гала-концерті, що пройде у кінці грудня у місті Луцьку. Переможець конкурсу отримає 25 тисяч гривень для розвитку свого таланту.
Організатор конкурсу нових імен «Волинь шукає таланти» - департамент молодіжної політики та спорту Луцької міської ради. Конкурс проводиться за підтримки Луцької міської ради, Волинської обласної державної адміністрації, а також особисто Луцького міського голови Богдана Шиби.
Місця проведення відбіркових турів: Луцьк, Ковель, Рожище, Камінь-Каширський, Любомль, Нововолиськ, Локачі, Стара Вижівка, Любешів, Ківерці, Ратне, Шацьк, Горохів.
Відбірковий тур у Луцьку пройде за підтримки Блоку Юлії Тимошенко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Україна має талант Показати IP 24 Вересня 2009 12:25
Автор ідеї Пащенко. А шо ж він такого придумав?? За цю ідею канал СТБ відвалив кілька мільйонів за авторське право , а Пащенко тут на Волині придумав цю ідею ще раз )))) Добре шо ми живемо в Україні і за це ніхто не притягне
Анонім Показати IP 25 Вересня 2009 10:25
Це навіть і не Пащенко придумав... плагіат плагіату...
Анонім Показати IP 25 Вересня 2009 15:06
Який там СТБ придумав! Ще в радянські часи була передача: "Алло, мы ищем таланты!" А ідея, що "Волинь шукає таланти!" дійсно належить Пащенко, хто б що не казав. Людина за свої кошти проводить велику для дітей справу. Так що ж тут поганого? Чи потрібно відмовитися від пошуку талантів лише тому, що в СРСР була така телепередача? Пащенку мої шанування. Єдине що потрібно було б зробити, так це визначитися при чиєму все ж сприянні цей захід проводиться. А то на рекламі одні союзники, а в житті інші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus