USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дачники та мерія нарешті дійшли згоди

28 Вересня 2009 18:46
Усім, хто будуватиме надалі самовільно житлові будинки на території садового-дачних масивів Луцька, градоначальник порадив тремтіти, адже незаконного будівельника буде зупинено, покарано, а забудову – знесено. Про це 28 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
На зустрічі з представниками садово-дачних кооперативів Луцька 28 вересня пан Шиба відкинув побоювання «дачників», буцімто згідно з новим генеральним планом, землі учасників кооперативів будуть забирати під будівництво нового мікрорайону. Натомість міський очільник зазначив, що згідно з законодавством, приватизувавши земельну ділянку, власник має право подати прохання про зміну цільового призначення території.
Аби уникнути випадків недобросовісної забудови, які порушують правила добросусідства та архітектурно-проектні умови, дачники та владці вирішили, що розроблять спеціальні правила передачі землі під індивідуальну забудову.
Таким чином, щоб побудувати індивідуальне житло на землі, яка знаходиться на території масивів, будівельник повинен отримати згоду правління товариства відповідного кооперативу та архітектурно-проектний дозвіл.      
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 20:44
Обламалося шибі вкрасти землю для Контініума...От лапшисти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus