USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці луцького гуртожитку зможуть безкоштовно приватизувати свої кімнати

14 Квітня 2021 13:06
13 квітня відбулись збори з жителями гуртожитку №4, що на бульварі Дружби Народів, у яких взяли участь міський голова Ігор Поліщук та депутат міської ради Євген Ткачук.

Про це повідомляють на сайті міськради.

Іще з 2014 року тутешні мешканці вели боротьбу за право приватизувати свої кімнати, щоб мати впевненість у майбутньому, зробити повноцінний ремонт, створити ОСББ та бути повноправними господарями. Цей гуртожиток належав підприємству ПАТ «Електротермометрія», керівництво якого не давало дозволу на передачу будинку в міську комунальну власність та подальшу приватизацію мешканцями своїх кімнат.

«Цією справою ми займалися ще з 2014-го року, коли я був депутатом. Нарешті дійшли згоди з власниками гуртожитку та керівництвом ПАТ «Електротермометрія», які готові безоплатно віддати цей гуртожиток на приватизацію. Дуже приємно, що така багаторічна епопея завершилася з користю для мешканців», - зазначив Ігор Поліщук.
У свою чергу, Євген Ткачук подякував присутнім на зборах та додав: «Будемо працювати і надалі, аби підтримати людей, та, в подальшому, виділити кошти для проведення ремонтних робіт у будівлі, що перебуває у критичному стані».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus