USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДАІ не буде забирати автомобілі на штрафмайданчики

11 Квітня 2014 14:10
Ціна за доставку та зберігання машин неприпустима для громадян України.

Сьогодні, 11 квітня, начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики. "Так, як існували евакуатори і штрафмайданчики до недавнього часу, — це велика корумпована складова, тому я категорично проти цього. Я заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики", - заявив Сіренко. "Ціна за доставку та зберігання транспортних засобів не припустима для громадян України. Плата за штрафмайданчик повинна складати — 15-20 грн на добу", - цитує начальника ДАІ служба ТСН..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
авто Показати IP 11 Квітня 2014 15:03
ДАІ НЕ БУДЕ ЗАБИРАТИ АВТОМОБІЛІ НА ШТРАФМАЙДАНЧИКИ... а будуть відразу Правому сектору віддавати!:)))
Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 18:25
Це точно!!!Ці п....си ше більш офігівші ніж гаї.Скоро за неправильну парковку наші машини не на штраф-майдинчик поїдуть,а у власність самозванців автомайданців!Від одних ізбавились-інші прийшли!Правда їм хоч пики можна спокійно бити..
Антон Показати IP 12 Квітня 2014 16:06
Повністю розчарувався у «Волинських новинах». Раніше був активним читачем, та зараз, коли побачив, що всі негативні коменти про Ігоря Палицю швиденько редагуються чи стираються, зрозумів – НЕЗАЛЕЖНИХ ЗМІ НЕ ІСНУЄ!!!!! Дуже жаль, що і на Волині ситуація така ж сама. В одному моєму коментарі, де Палицю і Єремеєва назвав злодіями, фамілію Палиці стерли, текст відредагували, щоб стосувався тільки Єремеєва. Я дуже прикро здивований. Думки пересічних людей у коментах редагуються та спотворюються на свій лад, або просто видаляються, така собі цензура по-волинські. Задав пошук по сайту по фамілії «Палиця» - так одні хвалебні оди, зате його конкурентів, зокрема Єремеєва, тільки брудом поливають….. Я що одного, що іншого не поважаю, обидва злодії, але шановні редактори ВН, якщо ви працюєте на користь однієї людини, то яке право називатись незалежним ЗМІ ви маєте??? Так і напишіть у назві «Волинські новини від Ігоря Палиці». Ганьба вам! Ви маргінальні сподвижники режиму, що так всім остогид.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus