USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДАІ просить 1 вересня їздити з увімкненим ближнім світлом

21 Серпня 2013 14:04
ДАІ просить водіїв 1 вересня їздити з увімкненим ближнім світлом фар, - повідомляє «УНІАН».

Про це сказав на брифінгу в Києві заступник начальника департаменту ДАІ України Володимир Резніков, йдеться у повідомленні.

З його слів, працівники Державтоінспекції 1 вересня в школах проведуть традиційно уроки з тематики безпечного руху. Також патрульні екіпажі ДАІ чергуватимуть цього дня біля навчальних закладів. І особливу увагу цього дня буде приділено недопущенню будь-яких ДТП за участю дітей.

Крім того, зі слів заступника начальника ДАІ, Державтоінспекція проводить обстеження біля кожного навчального закладу на предмет наявності дорожніх знаків, розмітки, а також належного стану дорожнього покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2013 15:24
Для недопущення будь-яких ДТП за участю дітей достатньо попросити просто виконувати вимоги ПДР! Але чи будуть їх виконувати? Звичка то залишиться...
водій Показати IP 21 Серпня 2013 15:26
а що правила кажуть з цього приводу? інспектор Петренко, неправомірне застосування світлових приборів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus