USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ДБР опублікувало аудіозапис розмови нардепа, який організував схему виїзду за кордон ухилянтів

1 Листопада 2023 17:45
СБУ спільно з ДБР проводять обшуки у спільників народного депутата, який організував схему для незаконного виїзду за кордон ухилянтів. ДБР опублікувало аудіозапис, на якому нардеп надає інструкції, як оформити виїзд за кордон.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

Як зазначається, слідчі опублікували аудіозапис на якому народний депутат інструктує родича своєї співмешканки, як оформити виїзд за кордон через підконтрольну йому громадську організацію.

«Потрібно буде, щоб цей твій... Зв’язався з «Д», я дам контакт, надішли мені його номер телефону. Він укладе з ним договір від «Медіаоборони» на волонтерство. Пропише, що йому потрібно привезти, оскільки так не можна ні виїхати, ні заїхати. Виїжджати треба автотранспортом», – сказав нардеп.

Як інформує ТСН, зазначеним народним депутатом може бути Олександр Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Промада Показати IP 1 Листопада 2023 19:31
А дамочка зі Слуг, що там, вже відмазали чи заюували???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus