USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині ромка розписала своїх дев’ятьох дітей на ухилянтів

8 Березня 2024 14:02
Чоловіка судять за те, що він робив охочих виїхати за кордон багатодітними татусями. За версією слідства, разом зі спільником за гроші підшуковували багатодітних жінок, які погоджувалися вписати їх у документи як офіційних батьків своїх дітей. Одну з багатодітних матерів нещодавно допитали в суді.

Жінка переконувала: це була її особиста ініціатива записати чоловіків у свідоцтва дітей, бо ж, мовляв, переживала, щоб їх не забрали на війну. Хоч поіменно згадати всіх батьків дітлахів жінці чомусь було складно, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На лаві підсудних – чоловік ромської національності, який за гроші пропонував ухилянтам підшукати багатодітних жінок, які погодяться вписати їх у свідоцтва про народження своїх дітей.

Нині чоловік перебуває під вартою. На одному із засідань допитали свідка – багатодітну жінку, яка заприсяглася, що обвинуваченого не знає.

«Я нічого не хочу говорити. Міліціонер сьогодні мене привіз і сказав, що мені треба свідчити, бо мене викликають. Я не знала, що там понаписувано. Я казала в прокуратурі першого разу: нащо ви мені збрехали, на людину набрехали, я його ніколи не бачила», – сказала Алла.
Жінка поки що має дев’ятеро дітей. За її словами, всі вони – від різних чоловіків. Запевнила суд, що колись із кожним з них співмешкала, а тепер, у час війни, захвилювалася, що її колишніх можуть забрати на фронт. Тому, мовляв, запропонувала їм позаписувати їх батьками дітей офіційно.

«Я казала: якщо не вірять, то можна ДНК-тест зробити… З кожним із них я жила… Так треба, – зазначила Алла. – Я не захотіла, щоб їх забирали».

За її словами, проживала з чоловіками так давно, що вже забула, як кого звати. До того ж, дітей чимало. Тому жінці розібратися поіменно, хто чий батько, складно.

Алла додала, що татусі, які нині на заробітках за кордоном, надсилають їй на дітей гроші.

Урешті суддя вирішив оголосити в засіданні перерву. На черзі – інші свідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 8 Березня 2024 21:22
От чого б-дів по 9 дітей, яких вони не знають як звати? Чому їх не стерилізують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus