USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДБР розслідує, чи сприяли волинські митники контрабанді на 550 тис. доларів

9 Вересня 2019 13:02
Державне бюро розслідувань здійснює досудове розслідування за фактом можливого сприяння працівниками митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС у незаконному перевезенні товарів приблизною вартістю 550 тисяч доларів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

«Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактом можливого сприяння працівниками митного поста Ягодин Волинської митниці ДФС у незаконному перевезенні товарів приблизною вартістю 550 тисяч доларів США», – вказали у бюро.

Кваліфікація цього факту – зловживання владою або службовим становищем, якщо вони спричинили тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

За інформацією, наведенею ДБР, поблизу пункту пропуску митного поста «Ягодин» правоохоронці затримали автомобіль, у якому громадянин намагався провезти на територію України товар без сплати митних платежів. Під час санкціонованого обшуку в автомобілі, як вказано, виявлено технічні прилади та пакети з одягом приблизною вартістю 550 тисяч доларів США.

«Водій автомобіля здійснював перевезення товарів за сприяння службових осіб митного поста Ягодин Волинської митниці ДФС України», – заявили у бюро.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно; встановлюються службові особи ДФС, причетні до незаконного перевезення товару без належного митного оформлення; проводяться невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, у серпні ДБР проводило 7 обшуків на митницях і митних постах ДФС на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тор Показати IP 9 Вересня 2019 13:06
Подивитись на статки митників і нічого розслідувати не потрібно. Потрібно почати саджати за грати.
! до Тор Показати IP 9 Вересня 2019 13:38
І тільки так буде правильно адже щоб влаштуватись на роботу на митниці -діє такса в 15 тис доларів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus