USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДБР розслідує вже 8 проваджень, в яких фігурує Порошенко

26 Червня 2019 18:32
Державне бюро розслідувань розслідує 8 кримінальних проваджень за фактом можливих протиправних дій колишнього президента Петра Порошенка. Про це під час брифінгу повідомив директор ДБР Роман Труба, передає 112.ua.

Директор ДБР повідомив, що в рамках кримінальних проваджень розслідуються факти можливих корупційних дій та перевищення влади.

«Таких проваджень на сьогодні є вісім», – повідомив Труба.

Водночас він відмовився назвати терміни, коли можна очікувати результати розслідування проваджень.

Раніше повідомлялося, що Андрій Портнов подав до ДБР кілька заяв проти колишнього президента України Петра Порошенка. До цього було відомо про п’ять справ: за незаконне заволодіння телеканалом «Прямий», про причетність Порошенка до державної зради у зв’язку з інцидентом в Керченській протоці, спроби захоплення державної влади, перевищення влади і службових повноважень, за фактом легалізації Порошенком доходів при офшорних маніпуляціях на суму $ 300 млн за угодою продажу заводу «Кузні на Рибальському» і за фактом тиску політика на суддів при націоналізації «Приватбанку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus