USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де і хто латає ями: Укравтодор створює онлайнкарту доріг

26 Липня 2019 13:59
Державне агентство автомобільних доріг України створює онлайнкарту для відстежування стану дорожнього покриття.

Про це Укравтодор повідомляє у Facebook, пише Укрінформ.

«Укравтодор запустив геоінформаційну систему, яка буде наповнюватися інформацією про дорожнє покриття і автоматично визначати чи потрібен ремонт дороги, скільки він може коштувати, яка стадія ремонту дорожнього покриття та хто виконує роботи. Відповідну онлайн-карту планується презентувати 24 серпня 2019 року». – йдеться у повідомленні.

На думку експертів, це допоможе зменшити вплив людського фактору та збільшити прозорість процесів, пов’язаних з покращенням стану доріг в Україні.

«Без інформаційних технологій ми не зможемо швидко рухатись далі у процесі реформування та у підвищенні якості експлуатації та будівництва доріг. Наше завдання максимально спростити всі процеси на шляху до позитивного результату», – зазначив директор Державного підприємства дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики «Укрдорзв’язку» Вадим Горюшко.

Як повідомлялось раніше, Державне агентство автомобільних доріг України станом на кінець липня 2019 року завершило 50% робіт з ремонту, реконструкції та будівництва доріг державного значення в Україні.

Загалом на 2019 рік передбачено виконання робіт на 319 об’єктах доріг державного значення, серед яких: Київ – Чернігів, Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Дніпро – Решетилівка, Миколаїв – Кропивницький, Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв, Одеса – Рені, Мерефа – Лозова – Павлоград, Запоріжжя – Маріуполь, об’їзна дорога міста Житомир на дорозі Київ – Чоп та GO Highway (транспортний коридор,який з’єднує українські порти Миколаєва та Одеси з портом у польському місті Гданськ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
так таки так Показати IP 26 Липня 2019 18:28
Щоб ви не створювали,але до поки не буде якісного ремонту з гарантією -ямки та ями з,являться після першого дощу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus