USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де на Волині заборонена зимова риболовля. Список водойм

2 Листопада 2015 08:30
Із 1 листопада 2015 року до закінчення зимового періоду заборонено промисловий та любительський і спортивний вилов риби на зимувальних ямах у водоймах області.

Про це повідомляє прес-служба «Волиньрибохорони».

Зимувальна яма - місце масового скупчення риб у заглибленнях дна річок і озер в зимовий період. Зазвичай на ямах зосереджуються риби одного виду, що забезпечує найкращі умови зимівлі. У проточних водоймах зимувальні ями знаходяться у найбільш глибоких місцях з уповільненою течією. В озерах і водосховищах вони розташовуються в зоні впадання річок, у місцях виходу підводних джерел.

Незаконне рибальство на зимувальних ямах тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність.

Заборонені місця для вилову риби встановлені, відповідно до наказу Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області (Волиньрибоохорони) від 26 жовтня 2015 року № 53-В/Д.

Перелік основних місць зимівлі водних біоресурсів в осінньо-зимовий період 2015-2016 років у водоймах, що знаходяться в зоні діяльності Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області:

Згідно з Режимом охорони, відтворення і використання водних живих ресурсів у водоймах Шацького національного природного парку забороняється любительське і спортивне рибальство на зимувальних ямах з 1 листопада до кінця весняно-літньої заборони.

Відповідно до розпорядження Волинської обласної державної адміністрації від 18.03.2013 р. № 114 затверджено заходи щодо збереження водних біоресурсів у водоймах області на осінньо-зимовий період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
рибалка-любитель ста Показати IP 28 Жовтня 2015 21:01
в неділю був з дитиною на о.Засвяття.Не можливо пропливти зі спінінгом-все озеро в сітках,така ж картина на заплаві Стрибуж,о.Річицьке,о.Рогізне,о.Тучне,на р.Прип"ять від Невіра до Мукошина, на всіх озерах Камінь-Каширського району!!!Браконьерам воля і свобода,іх кришують екологи,егері,а любительський лов куньчик забороняе для того,щоб рибалки не бачили того неподобства,що твориться на водоймах .Гнати в-шию треба 100% особового складу Волиньрибоохорони,крім наказів вони нічогісінько не роблять для збереження водних живих ресурсів.
Бандура Показати IP 28 Жовтня 2015 22:15
Такого свавілля браків як в цьому році я давно не бачив... А до рибохорони, якщо і додзвонишся то в них нема пального щоб приїхати. Скоро дітям на фото будем показувати що таке риба і як вона виглядала колись...
Інспектор до рибалка Показати IP 2 Листопада 2015 15:11
Напишіть мені на ел,пошту і разом наведем порядок і тоді виясним хто кого КРИШУЄ
Інспектор до рибалка Показати IP 2 Листопада 2015 15:12
Адреса ел,пошти [email protected]
рибалка до Інспектор до рибалка Показати IP 2 Листопада 2015 20:17
будете по інтернету браконьерів ловити,віртуально.Ви й так іх ловите тільки на папері!!!Що вам неясно,на всіх описаних вище водоймах,браконьерські засоби лову використовуються не днями,а роками день у день!!!
Інспектор до рибалка Показати IP 2 Листопада 2015 22:54
Біжіть туди-ловіть когось,А спільно -СЛАБО?
до інспектора Показати IP 3 Листопада 2015 11:50
А вам я повинен підняти з крісла д...у, за ручку привести з теплого кабінету до водойми,зловити брака?Кожен повинен займатись своею справою,підприемець-виробляти продукцію,створювати робочі місця,справно платити податки,а інспектор,який отримуе заробітну плату з цих податків-ловити браконьерів
микола Показати IP 6 Листопада 2015 22:59
я так зрозумів що на оз,білому любешівський р-н зимувальних ям немає значить ловити можна буде скрізь, ну звичайно крім білоруської території. цікаво тільки скільки в цьому році будуть брати екологи за відвідування національного природного парку припять-стохід
руль рибак Показати IP 4 Березня 2016 18:29
В Гаразжі все озеро в сетях)))))))
Ігор Показати IP 11 Березня 2016 19:54
де у Володимир-Волинському районі є села Сема та Старомостово

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus