USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Де продовжить кар'єру екс-гравець «Волині»

17 Лютого 2015 18:23
29-річний словацький захисник Ян Масло продовжить свою кар'єру в клубі «Ружомберок» з однойменного міста.

Зауважимо, Масло є вихованцем клубу з Ружомберока, після якого виступав у складах луцької «Волині» і карагандинського «Шахтаря».

У казахській Прем'єр-Лізі у минулому сезоні Масло провів 10 ігор і забив 1 гол.

Нагадаємо, в червні того року словацький захисник «Волині» Ян Масло розірвав контракт з луцьким клубом. Причиною, з його слів, стала нестабільна ситуація в Україні, а також те, що гравці не отримали преміальних та зарплату за чотири місяці.

Зауважимо, свого часу, в липні 2011 року тоді ще новачок луцької «Волині» Ян Масло говорив, що, помінявши словацький клуб на український, зробив крок вперед у своїй кар’єрі.

«Можливо, цей напрям буде більш цікавішим. Адже чітких і конкретних пропозицій від клубів західної Європи у мене не було. Я вважаю, що український чемпіонат кращий, аніж словацький, і я зробив крок вперед у моїй кар'єрі», – зазначив тоді Масло.

Футболіст обійшовся «Волині» у 500 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
добряк Показати IP 17 Лютого 2015 20:24
яка актуальна новина.ми всі розпереживались де якийсь Масло буде заробляти на хліб з маслом
121 до добряк Показати IP 17 Лютого 2015 21:47
про який хліб з маслом ти говориш. за такі гроші як вони отримують ти і 10 голів забив би і все поле лопатою перекопав. якийсь Тейшейра коштує 50 танків, - продай весь шахтар, динамо і дніпро і парад 9 травня проведемо у москві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus