USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де в Україні найчастіше порушують карантин

25 Червня 2020 12:40
З початку карантину, 12 березня, до 22 червня в Україні наклали 296 штрафів через порушення правил карантину людей на загальну суму в 5,2 млн грн.

Про це повідомляють Українські національні новини.

Так, згідно з наявною інформацією щодо виявлених адмінправопорушень та порушників, суми накладених і сплачених штрафів відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення з 12 березня до 22 червня, всього в Україні наклали 296 таких штрафів.

Найбільше штрафів наклали у Дніпропетровській області – 53. На другому місці – Сумська область – 33 штрафи, а на третьому – Львівська – 29 штрафів.

Повідомляється, що загальна сума штрафів – 5 млн 232 тис. 226 грн.

При цьому вказано, що з 12 до 22 березня було сплачено лише 284 тис. 610 гривень штрафу через порушення правил карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дзвоніть на 103 Показати IP 25 Червня 2020 13:06
Ця статистика дуже хибка. Все залежить від тих людей, які наділені повноваженнями затримувати порушників та накладати штрафи за порушення карантинних обмежень, вміння поліцейського правильно серед людей себе поводити, вміння юридично правильно людей зупиняти та затримувати, одним словом психологічно правильно працювати з порушниками. Якщо всі ці фактори є у поліцейського, то порушників буде в два, а то і в три рази більше, а значить і штрафів буде виписуватись більше. Наприклад у Волинській чи Рівненській областях, де розповсюдження хвороби йде зараз дуже швидко, а порушників карантину в троє більше, при цьому їх ніхто не зупиняє та не штрафує.
К.лучанин до Дзвоніть на 103 Показати IP 25 Червня 2020 13:38
Ну хіба ж питання полягає у штрафах? По вашому виходить що чим їх більше тим краще? Що за маразм. Туреччині чую рівень штрафу становить 120-130 Євро., а у нас загнули 17000грн. І що, який ефект від цього штрафу, менше стало інфікованих.? Та у Волинській обл. ще не так швидко не треба перебільшувати. У Львові йде дуже швидко. Питаю сьогодні у колеги зі Львова чому так. Він каже , та знаєш люди на базарах без масок , у супермаркетах теж не всі у масках, а маршрутки переповнені ітеж не всі у масках. Ось і результат. А ще люди поперлись на заробітки. Львівяни живуть на заробітках. Місцевій владі треба активно пропагувати носіння масок, пояснювати а не лякати штрафами, які часто -густо виписують щоб гроші заробляти і показувати "роботу". Серед ночі жінку (одна на зупинці , нікого поруч)) штрафанули на 17000грн. Це тут у ВН писали.Це нормально? Це вже рекет поліції!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus