USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

13 Жовтня 2016 19:30
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про ці заходи обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!


Українська Дискотівка на Покрову | 14 жовтня, п’ятниця

«Принагідно вітаємо усіх вас, друзі, із Покровою Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва, Днем створення УПА та Днем захисника України. Приходьте, буде гарно! У вишиванках - вхід вільний!», - повідомляють організатори.

Віктор Винник і гурт «МЕРІ» | 14 жовтня, п’ятниця

25 листопада 2016 року планується вихід у світ нової платівки «МЕРІ» - «Я з України», а це вже зовсім скоро, отже Луцьк стане одним з перших міст у якому зможуть почути наживо деякі пісні з нового альбома. До слова, 14 жовтня Україна святкує не лише свято Покрови, а й День Української Армії. ІА Волинські Новини раніше повідомляло про перелік заходів присвячених вшануванню захисників України.

Фестиваль «Сталеві серця» | 14 жовтня, п’ятниця

Фестиваль відбудеться у Луцьку до 75-ої річниці створення УПА. Захід розпочнеться у п’ятницю, 14 жовтня, о 16:00 на Замковій площі. На сцені виступатимуть гурти «Тартак», «Фіолет», «Патроничі» та «Чорні Черешні».

День захисника Україні в «Карабасі» | 14 жовтня, п’ятниця

«Запрошуємо Вас на найдрайвовішу вечірку цього місяця! До нас завітають друзі з Рівного - гурт OtVinta! Буде дуже спекотно!», - запевняють організатори.

Виступ Марії Чайковської | 14 жовтня, п’ятниця

Акустичний концерт Марії Чайковської, талановитої піаністки та автора пісень-хітів, які підкорили серця мільйонів слухачів по всьому світу, відбудеться у Палаці культури у Луцьку 14 жовтня.

Dj Sanya Dymov в OPERA | 14 жовтня, п’ятниця

Гурт «VIDVERTO». Презентація нового альбому | 15 жовтня, субота

«Відвертівці» привезуть із собою прем'єру першого свого альбому «Мандруючи Україною», який залюбки і презентують у Кораблику. Змістовність текстів, красиві козаки, потужний драйв і файне шоу - ось що ви побачите в Оболоні вже цього тижня!», - повідомляють організатори.

Український поп-рок гурт «НАТОЛІЧ» | 15 жовтня, субота

Український поп-рок гурт НАТОЛІЧ, один з небагатьох гуртів зі сходу, який створює пісні українською мовою, вперше дасть у Луцьку сольний концерт. У рамках всеукраїнського туру музиканти 15 жовтня виступлять і в обласному центрі Волині. Почути виступ прогресивного українського гурту можна буде у «Лучеськ-пабі».


Концерт Катерини Малицької | 15 жовтня, субота

Вперше у Луцьку 15 жовтня о 18.00 Катерина Малицька виступить з концертною програмою «Серце не камінь».

Beer Mix: дискотівка на будь-який смак | 16 жовтня, неділя

«У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. І де, як не в Кораблику, її робити?! Абсолютно різнопланова музика - різних стилів та різних років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно та москальської музики. Вхід вільний!», - запевняють організатори.

Концерти Олега Винника | 17 жовтня, понеділок - 18 жовтня, вівторок

Співак завітає до міста з сольною концертною програмою. Улюбленець публіки співак Олег Винник подарує луцьким шанувальникам вечір своєї творчості. Концерт відбудеться 17 та 18 жовтня у драмтеатрі. Початок дійства - о 19:00.

PIANOБОЙ в Луцьку | 19 жовтня, середа

Улюблений музикант тисяч українців Дмитро Шуров разом із командою завершує всеукраїнський тур Take Off, у рамках якого всі хіти PIANOБОЙ почують наживо жителі й гості Луцька. Вишуканий та драйвовий PIANOБОЙ виступить у луцькому Палаці культури 19 жовтня (вулиця Богдана Хмельницького, 1).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2016 02:54
А для дітей щось є?
пенсіонерка Показати IP 14 Жовтня 2016 08:44
Дискотівка - це гарно! Вітаю з відновленням української мови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus