USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

20 Жовтня 2016 22:22
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про неї обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте її у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про події у наступних випусках!

Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА» | 21 жовтня, п’ятниця

«Колись у Кораблику ми вже робили танцювальні майстер-класи у вигляді розважально-кумедних вечірок. Ми вирішили знову повернути давню фішку і надати їй нове життя із професіоналами своєї сфери — мегатанцюристом Волині Олександром Кашевським і крутим ведучим Славком Мазурком», — кажуть організатори.
DJ Kinree | 21 жовтня, п’ятниця
Sunset Trail | 21 жовтня, п’ятниця

Sunset Trail — металкор гурт з міста Оломоуца заснований в 2010 році. У 2012 випускають дебютний альбом «Revealing» і їдуть у свій перший європейський тур. У 2015 році Sunset Trail випускають 2 сингли «Seconds of Life» і «Underneath the Sun» з нового альбому «Serpents & Kings».

O.Torvald в OPERA| 21 жовтня, п’ятниця

Всеукраїнський тур на підтримку альбому #нашілюдивсюди завітає і в Луцьк. Початок – о 19:00 в клубі OPERA.


O.Torvald в "Майдані" | 21 жовтня, п’ятниця

Найфестивальніший гурт країни 2015-го та 2016-го — O.Torvald — вирушив у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому #нашілюдивсюди. Спеціальним гостем туру стали найяскравіші представники українського гранжу — гурт Fontaliza. У деяких містах туру після концертів музиканти обох груп влаштовують нічні after party. Початок – о 23:00.
«Колір»| 22 жовтня, субота

Коли чуттєве фортепіано зливається з надривним вокалом, коли голос і акомпанемент – єдине ціле, народжується колір музики. Він яскравий, нестримний і емоційний – як Люда Коллер, серце і душа одеського інді-фолк гурту «Колір», - повідомляють організатори.

ДІВІШНИК #2 | 22 жовтня, субота

Вже цю суботу - найжіночніша вечірка місяця! «На вас чекає ексклюзивна шоу-програма «In privat show», а також безкоштовний вхід жінкам до 23:00», - кажуть організатори дійства. Захід відбудеться у нічному клубі «Опера»
Іванова Лазарєв: акустика і кавери | 22 жовтня, субота

«Юлю Іванову ми добре знаємо за концертами "Fusion Friends" у Кораблику та за участю в "Х-Факторі". Чудова вокалістка, яка на пару з гітаристом Олексієм Лазарєвим заграє цієї суботи добрячу порцію каверів на добре знайомі пісні, які сміливо можна буде підспівувати разом, або просто насолоджуватись легким акустичним саундом у Кораблику», - повідомляють організатори. Опісля концерту, як зазвичай, будуть танці.

«Ритмотека» | 23 жовтня, неділя

«Танці з назвою, що ми запозичили із однієї з пісень гурту "Тартак". Нам здається, що це слово Сашко Положинський вдало підібрав, як альтернативу слову "дискотека". Адже цього вечора ми ставитимемо не лише диско, а й купу хітів у інших стилях - рок, поп, фанк, хіп-хоп, латина, реггі, рок-н-рол та ін. У неділю ми відправлятимемо до наших динаміків як призабуті золоті хіти, так і зовсім свіженькі пісні, які безумовно заслуговують на увагу корабельної публіки! Хороший набір для святкувань днів народжень та інших подій, або просто для гарного відпочинку в гарячій компанії! Вхід вільний!», - кажуть в «Кораблику».
Волинський академічний обласний театр ляльок

23 жовтня

12.00 «Лисиця, що впала з неба»

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

20 жовтня

18.00 «Безталанна»

22 жовтня

18.00 «Дуже проста історія»

26 жовтня

18.00 «Останнє кохання» Валерія Мухар'ямова (Національнмй академічний театр російської драми ім. Лесі Українки (місто Київ)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Торі Показати IP 21 Жовтня 2016 09:09
Хороша ідея!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus