USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

22 Грудня 2016 20:32
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про неї обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте її у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про події у наступних випусках!

«Хто ти для неба» | 22 грудня, четвер

О 19:00 розпочнеться мистецький проект «Хто ти для неба» за участю гурту «Iron Seagull». Місце проведення: Палац культури міста Луцька.

Фінал вокального конкурсу WMA 2016 | 24 грудня, субота

Вже 24 грудня усіх бажаючих чекають на грандіозний фінал та Різдвяну вечірку. Адже саме у цю суботу стане відоме ім'я переможця осіннього WMA-2016. Хлопці-фіналісти позмагаються за головний приз, виконавши різдвяні пісні.



Дитячий новорічний карнавал в ShowBasilic | 24 грудня, субота

Show Basilic запрошує на дитячий новорічний карнавал. В програмі – новорічна вистава, конкурси та розваги від аніматорів, подарунки.



«Незвичайні пригоди в новорічному лісі» | 25 грудня, неділя

О 13:00 розпочнеться новорічно-різдвяне дійство «Незвичайні пригоди в новорічному лісі». Місце проведення: Волинський академічний обласний театр ляльок.

Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

22 січня

12:00 «Пан Коцький»

18:00 «Шалом Алейну — мир нам»

27 січня

18:00 «Нестерпні люди або Наречений з Єрусалиму»

19:00 Прем’єра вистави «Анна Кареніна», (актори: Ольга Сумська, Інна Рощіна, Олександр Любченко, Віктор Черненко)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus