USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

12 Червня 2014 15:00
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжують розповідати лучанам про культурні події, які очікують їх цього тижня. До речі, якщо ви маєте інформацію про заходи, які будуть відбуватись у Луцьку, і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

«Просто посиденьки» | 12.06, четвер

«Якщо ти творчий, креативний та хочеш проявити себе, тоді цей вечір для тебе! Приходь у четвер, 12 червня під головний корпус СНУ. Будемо співати, декламувати та просто займатися мистецтвом на вулиці. Для тебе вільний мікрофон та дружня атмосфера», - пишуть організатори.


Виступ гурту «Резус блюз» | 13.06, п’ятниця

Гурт «Резус Блюз» повертається! П’ятниця, 13 як ніколи цьому сприятиме. Адже це одне з найщасливіших чисел Галини Конах, яка цього тижня разом із двома своїми козаками заграє акустичну програму в Кораблику.


Безкоштовне відкрите заняття «Спорт для мам» | 13.06, п’ятниця

«СпортЛайн» запрошує на заняття на свіжому повітрі для матусь та їх діточок з 3 місяців і до 3 років. У програмі - рухливі ігри, естафети. З собою організатори просять взяти килимок або каремат і зручний одяг. Після занять запрошують на невеличкий пікнік. Місце проведення: парк імені Лесі Українки (збір біля Зоопарку), початок о 17:00.


Кавер-концерт гурту «Океан Ельзи» | 13.06, п’ятниця

13 червня в пабі «Лафройг» звучатимуть кавери хітів гурту «Океан Ельзи» у виконанні тернопільського гурту Holygunz!


Пісні рок-гуртів у виконанні симфонічного оркестру | 13.06, п’ятниця


Фінал ліги КВН «Волинь» | 14.06, субота

21 червня, о 18:30, в Палаці учнівської молоді Луцька відбудеться фінал шостого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь».


Виступ гурту «Неверенд» | 14.06, субота

Гурт Неверенд, нові учасники, новий матеріал, нові погляди на життя. Зустрічайте 14 червня в клубі «Майдан»


«Forever young party» у Z-BAR| 14.06, субота

«Вечірка для тих, хто молодий душею та красивий тілом. Вечірка для зухвалих і амбітних, для найкращих людей свого покоління», - кажуть організатори. У програмі: ігрова приставка, яку ви пам'ятаєте з минулого століття, розіграш йо-йо, спеціальний «пацанячо-протеїновий» велкам дрінк, майстер-клас зі складання кубика Рубика.


Виступ гурту «Drymba Da Dzyga!» | 15.06, неділя

15 червня в клубі «Майдан» Drymba Da Dzyga! ETHNO ROCK MACHINE Справжня Українська Етно — Рок Музика.


Концерт академічного камерного оркестру «Кантабіле» | 15.06, неділя

Концерт за участі Назара Федюка (Львів, скрипка), Ігоря Муравйова (Львів, скрипка), академічного камерного оркестру «Кантабіле». 15 червня, Палац культури.


Виступ гурту «Freedom» | 15.06, неділя

Луцький гурт «Freedom» знову заграє у Кораблику добрячу порцію рок хітів 70-80-х років. Правда, тепер ще й в акустичній версії та з оновленою програмою, в якій почуєте власні кавер-версії команди на пісні таких монстрів рок-музики, як Led Zeppelin, The Doors, Rolling Stones, Deep Purple, Whitesnake, KISS, а також кавалок авторських пісень.


Волинський обласний академічний драматичний театр імені Тараса Шевченка:

12 червня

18:00 «Кармен»

15 червня

18:00 Концерт з нагоди закриття театрального сезону

18 червня

19:00 «Боїнг Боїнг» (прем`єра) в головних ролях Ольга Сумська, Лілія Ребрик, Євгеній Паперний
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus