USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дебати – це остання соломина, за яку намагається вхопитись Порошенко, – Поліщук

16 Квітня 2019 14:50
Зважаючи на те, що Петро Порошенко має набагато нижчий рейтинг ніж Володимир Зеленський, чинний президент намагається використати дебати як рятівну соломину, аби хоч якось спробувати врятувати ситуацію з провалом першого туру голосування.

Про це депутат, радник міського голови Ігор Поліщук розповів під час ефіру ТРК «Аверс».

З його слів, очевидно, що дебати між кандидатами відбудуться 19 квітня, і вони вигідніші для Порошенка.

«Єдине, за що вчепився Порошенко в ІІ турі, це дебати. Це його остання соломина. Але на дебатах будь-кому буде важко з Порошенком. Адже по акторській майстерності, вмінню маніпулювати, брехати, видавати бажане за дійсне Петра Порошенка дуже важко випередити і мало хто може з ним у цьому позмагатися», – зазначає Ігор Поліщук та додає, що облити Зеленського брудом для Порошенка буде просто.

Проте невідомо, чи зможе Порошенко відмити від корупційного бруду самого себе.
Ігор Поліщук зазначає, що Володимир Зеленський має менше політичного досвіду, ніж співзасновник Партії Регіонів Петро Порошенко. Проте, зі слів Поліщука, це і є позитивом для суспільства. Адже свій політичний досвід Порошенко намагається використати, здебільшого, у власних інтересах, а не в інтересах держави.

«В суспільстві є запит на нові обличчя в політиці, які не обіймали високі владні посади. Питання не в тому, в кого більше політичного досвіду, а як його використовувати. За 5 років президентства Порошенка ми побачили, що вміння і досвід він використовує для збагачення, забезпечення власних інтересів та інтересів бізнес-партнерів, друзів і родичів», – резюмує Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 16 Квітня 2019 15:02
Чесно я не думав що ви такі .....
Віктор Показати IP 16 Квітня 2019 15:32
Якщо вже така перевага, то чого боятися виступу... Хто за що хапається, вийди кінцем і покажися
Каталогклуб Показати IP 16 Квітня 2019 16:22
Я не розумію, що гарант хоче в такому випадку. Я теж проти °Собачих боїв°, як він сказав про це в 2014 році. Попри не участь його в дебатах, люди його все ж тоді обрали. Що зараз не так? Окрім першого гаранта, ніхто на так звані дебати не ходив. Бо це що завгодно, але не дебати. То що ви хочете в такому випадку від Зеленського
жора до Каталогклуб Показати IP 16 Квітня 2019 20:11
по закону обовязкові дебати перед другим туром. лукавите Ви. Ющенко і Янукович- теж були дебати.
Однозначно! Показати IP 16 Квітня 2019 16:48
Як такий сміливий П , то чого раніше не влаштововував прямі лінії , дебати з НАРОДОМ ,щоб люди в прямому ефірі могли в нього й З НЬОГО спитати -що він погано зробив чи добре для людей ,скільки й в кого вкрав й сховав в оФФшорах , та щоб не виляв хвостом , ,,Монологів про себе-самого найкращого-найчеснішого- найтурботливішого батька-чоловіка вже наслухались а от господар -ніякий ,,,Барига -не курка ,гріб й гребе під себе ,а народу - порожні балачки-оповідки...Задовбав ,язика добре натренував ,от вчепився як реп'ях до штанів до опонента й хоче ,щоб його "віддебали"..Зе не гірше щось зробить а от Пetro Inkognito, нехай вже мандрує на нари
Навуходоносор Показати IP 16 Квітня 2019 17:11
Брехати - не ціпом махати. Це про першоапостольного. Як казали колись відомі гумористи Штепсель і Тарапунька, "не тратьте куме сили - спускайтеся на дно!"
скептик Показати IP 16 Квітня 2019 17:16
пєці як політичному трупу не дебати потрібні, а кадило
скептик Показати IP 16 Квітня 2019 23:20
А ще йому не завадило б запастись ватнічком і шапкою-вушанкою. пригодиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus