USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Декілька вболівальників збірної Італії загинули, святкуючи перемогу на Євро

12 Липня 2021 19:39
Збірна Італії стала переможцем чемпіонату Європи з футболу. Італійські вболівальники всю ніч з 11 на 12 липня святкували цей тріумф. В деяких випадках святкування закінчилося трагедією.

Святкування в Італії прокотилося по всіх містах та селах з півночі на південь, пише 24 канал. Правоохоронці зафіксували чимало порушень, а медики – травми. При цьому в Італії тепер є побоювання, що новий штамп коронавірусу «Дельта» швидше може поширитися країною. Адже в багатьох містах святкування було хаотичне, без дотримання необхідних карантинних обмежень.

В Катанії сталася аварія, в якій загинув 19-річний юнак. Ще четверо осіб отримали травму. Усі вони на мотоциклах та мопедах їхали святкувати перемогу збірної Італії.

У місті Фоджа був застрелений 32-річний чоловік. Це сталося під час святкування.

У Венеції в одному з каналів виявили тіло чоловіка. Його особу досі не встановили. На ньому немає слідів насильницької смерті. У поліції припускають, що він теж міг померти під час святкування.

Окрім того, в різних містах зафіксовано чимало випадків, коли вболівальники отримали травми. Серед них і шестирічний хлопчик.

У деяких містах групи вболівальників вступали у конфлікт з правоохоронцями, де теж не обійшлося без травми.

Нагадаємо, вчора в Лондоні під час перед і післяматчевих зіткнень фанатів із поліцією біля стадіону «Уемблі» перед фіналом Євро-2020 було скоєно 49 арештів, а 19 офіцерів поліції отримали поранення при спробі втихомирити та розігнати вболівальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus