USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Делегація Луцької міської ради взяла участь у конференціях в Бельгії

22 Березня 2024 20:40
У межах робочого візиту до Бельгії делегація Луцької міської ради на чолі з Іриною Чебелюк, заступником міського голови, взяла участь у Європейському саміті регіонів і міст, який відбувався 18-19 березня у місті Монс. До складу делегації від Луцька увійшли також Анна Вінцюк, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності та Олександр Лазука, депутат міської ради.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Під час панельних дискусій саміту спікери обговорювали питання важливості політики згуртованості, зеленого переходу, цифровізації, підтримки молодіжної та гендерної політик. Зокрема, панель «Забезпечення децентралізованого процесу реконструкції України» була присвячена ролі місцевих і регіональних влад у відбудові України та просуванню децентралізованого підходу.
Читати ще: У Брюсселі офіційно запрацював офіс Луцька

20 березня представники Луцька взяли участь у 10 Форумі міжрегіонального співробітництва «Європа, давайте співпрацювати!» який відбувся у місті Антверпен. На заході оголосили старт третього конкурсу програми «Interreg Europe». Багато уваги було присвячено долученню до програми семи нових країн, серед яких і Україна. На форумі розповідали про умови програми, особливості підготовки проєктних заявок, інструменти пошуку партнерів.
Читати ще: Представник Луцької міськради взяв участь у візиті до міст Німеччини та Швейцарії: що обговорювали

Програма заходу передбачала також студійні візити. Представники Луцька відвідали порт міста Антверпен, який є другим за величиною у Європі. Учасники студійного візиту ознайомились з історією розвитку порту, інноваційними екологічними підходами, цифровими рішеннями, які застосовуються в його роботі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прошу будь ласка Вас Показати IP 23 Березня 2024 01:11
В Луцьку в торговому центрі Караван вже майже тиждень ночує молодий хлопець на вигляд можливо хворий може його шукають батьки чи родичі.Прошу допоможіть йому будь ласка! Дякую за увагу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus