USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Демарш від БПП: з першої сесії Гіркополонківської ОТГ втекла голова громади

3 Січня 2019 16:29
Голова Гіркополонківської ОТГ Ніна Симонович втекла з першого сесійного засідання через те, що депутати не обрали запропоновану нею кандидатуру секретаря.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.

«Гіркополонківська ОТГ: перший демарш на першій сесії від голови Симонович Ніни Леонідівни! Голова втекла з сесії, бо не обрали запропоновану нею кандидатуру секретаря!

Не буде по-моєму, значить не буде сесії! За нею втекло 2 з 3 членів лічильної комісії! По суті, втекли всі депутати від БПП!

Саме так голова і обранці від БПП хочуть голосувати за бюджет, вчителів, медиків...Нічого так діалог голови з депутатами!», – зазначає депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Козюрі Показати IP 3 Січня 2019 17:27
Твоя вотчина - Підгайці. Там собі кради бруківку тихесенько...
Анонім до Козюрі Показати IP 3 Січня 2019 18:47
що, не подобається , коли рилом в багнюку тикають ? звикай, далі буде гірше
СБУ Показати IP 3 Січня 2019 19:30
Ба яка курваа
Будьте уважні ! Показати IP 3 Січня 2019 19:31
То вона не втекла із сесії ! Вона, коли побачила, шо Козюра їде в Гірку Полонку, - притьмом кинулася гілляками, ряднами і брезентом накривати бруківку, шоб Козюра не побачив, де вона складована і не з3,14здив ! Сесія буде ше одна, а на бруківку гроші де взяти ?
майже депутат Показати IP 3 Січня 2019 20:35
Я розумію депутатів, які пішли, їм ніхто не платить зарплату, на відміну від пані Ніни. Прийшла на роботу- працюй!
ds Показати IP 3 Січня 2019 20:57
Дитяча поведінка! Доречі виглядало усе дешево і не гідно голови громади. Доречі, за п.Ніну проголосувало 40,7 %
вибори і перевибори Показати IP 3 Січня 2019 21:10
В Європі таким політикам не дозволили б навіть балотуватися, не те що голосувати за таке на виборах. Там люди поважаютьс ебе, тому не допускають в політику брехунів, корупціонерів і зрадників держави
Козюрі Показати IP 3 Січня 2019 21:32
Друже буде те що і в торчині)))), ти ж просив хоч пару депутатів протягнути твоїх, бо за гроші спитають з тебе з Києва )))), а потім тобі все рівно чи буде більшість чи фракція , іди бруківку кради
WF Показати IP 3 Січня 2019 22:13
Депутати не так просто ж пішли. Як можна залишати ту продажну на місці секретаря, людину. яка не вміє працювати в колективі, яка викликає перевірки на людей з якими працює, та яка може підставити в будь-який момент, можна писати ще багато таких але.. Лариса ж мала перша покинути сільську раду, а тепер ви хочете залишиту цю брехливу людину!!??
А може? до WF Показати IP 4 Січня 2019 09:01
Значить було за що викликати перевірки!
WX до WF Показати IP 4 Січня 2019 09:17
Як точно. Тільки це все про Симонович Ніну.
Односельчанка Показати IP 4 Січня 2019 08:05
Лариса Степанівна завжди була на свому місці, в неі порядок в документах, дуже привітна людина, порядна, чесна, на відміну голови. Симонович Н. ніколи не мала порядку ні в голові, ні в документах, ні в колективі. Ось прикладом є перша сесія....думайте, робіть своі висновки
Оля Показати IP 4 Січня 2019 09:20
Не згідна щодо коментаря з приводу Лариси Степанівни. Це компетентна людина в будь-яких питаннях, розумна, чесна, відповідальна, принципова, у неї порядок як в документах так і скрізь. Що не можу сказати про діючу голову Симонович Н.Л., в якої немає порядку ніде: ні в голові, ні в документах, ні в колективі, ні на сесіях.... Прикладом є перша сесія.....без коментарів.
Lu до Оля Показати IP 4 Січня 2019 19:00
А я не згідна з Односельчанко і Олею щодо коментаря з приводу Ніни Леонідівни.!!!! Це компетентна людина в будь-яких питаннях, розумна, чесна, відповідальна, принципова, у неї порядок як в документах так і скрізь. А щодо Лариси як була не розумна,так і осталась такою,до людей кидається як собака.......
Forever Показати IP 4 Січня 2019 20:31
Дуже прикро, що пані голова не думає за громаду, а має багато амбіцій. Обіцяного було багато.
Віра Показати IP 5 Січня 2019 12:15
Обіцяного було багато і перед попередніми виборами. Таке враження, що люди сліпі. Для чого вибирати людину, яка окрім балачок та відкриття кримінальних справ проти "неугодних" їй, нічого не здатна зробити? Що зробила? Освітлені вулиці? Так просто були замінені лампочки на стовпах, а списались тисячі.... Школа? Гроші виділив район (до речі, за сприяння Веремчука В. Б.) А в неї "Я ЗРОБИЛА". Що зробила? Окрім того, що поливала брудом тих, хто танцює не під її дудку.... Не гідна поведінка голови. Громада для того і вибрала депутатів, щоб вони керувались їх інтересами. А пані Ніна звикла царювати одноосібно. От того і "коники" на сесії викидала... Що хотіти від діючого секретаря? Порядна людина, яку всі знають і поважають. Але "не угодна".... Що хотіти від новообраних депутатів? Не підтримали голову - кримінальна справа.... Пані Ніно! Озирніться навкруги! Шкільний двір - діти на лінійках в ямах з водою стоять. Як робили подвір'я ще десь в 80- 90х, так і є. Деякі вулиці у селі навіть натяку на асфальт не мають. Люди по багні ходять. Бруд та сміття на тротуарах. Є вулиці, які восени та навесні взагалі по коліно у воді... Бо нема меліорації. Вода - як фанта. Безліч проблем, які за її амбіціями навіть і не розглядались. Що зроблено? Кримінальні справи? Гарне досягнення! Вкотре згадую попереднього голову (царство йому небесне). До нього можна було і на прийом втрапити, і поділитися проблемами села, і знати, що ці проблеми будуть вирішені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus