USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Демобілізовані волиняни передають свою амуніцію тим, хто на передовій

9 Листопада 2015 11:00
Бійцю-саперу 14 бригади із села Кульчин Ківерцівського району відправили на передову комплект наколінників та налокітників, які повернув після демобілізації інший боєць. Окрім цього, на передову відправили інші предмети необхідності й термобілизну, придбані за кошьт небайдужих волинян.

Про це повідомив Тарас Висоцький на Ківерцівському районному інформаційному порталі.

«Відправив бійцю-саперу 14 бригади, мешканцю села Кульчин Ківерцівського району Василю Д., який знаходиться на першій лінії оборони під Мар'їнкою,

комплект наколінників та налокітників, повернених Романом Ковальчуком після демобілізації!, 30 метрів мотузки, скотч, ізоленту, ніж, ліхтарик за кошти, зібрані на благодійному ярмарку молодіжним братством "Мирт" на території Жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря (700 грн), а також термобілизну від Вероніки Попик та теплі речі від Люби Казмірчук.

Дякую Надії Дудар за наданий промокод на безкоштовну доставку Новою поштою та всім, хто долучився до доброї справи! Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Листопада 2015 11:11
коментар було видалено
ник Показати IP 9 Листопада 2015 13:45
украина потрибна только украинцам. шкода шо власть у нас не украинська
Анонім до ник Показати IP 9 Листопада 2015 22:29
А це як? Стрибати в шароварах та чубами трясти?
що це за Показати IP 9 Листопада 2015 22:29
чаклунській набір на фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus