USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Демонструє зажерливі наміри: Путін спростив надання російського громадянства всім українцям

11 Липня 2022 16:06
Диктатор Володимир Путін підписав указ про спрощення надання російського громадянства для українців. Тепер Кремль хоче видавати своє громадянство за спрощеною процедурою всім мешканцям України.

Відповідний документ поширюють російські ЗМІ. Таким чином очільник Кремля ще раз підтвердив, що прагне захопити всю Україну, пише 24 канал.

Новий указ Путіна передбачає спрощену процедуру надання російського громадянства всім українцям. Документ вніс зміни до попередніх, які передбачали видання російських паспортів мешканцям тимчасово окупованих територій Донеччини, Луганщини, Херсонщини та Запоріжжя.

Тепер російський диктатор вкотре підтвердив свої злочинні наміри щодо всієї території України. Крім того, це може означати початок видачі російських паспортів на тимчасово окупованих територіях Харківської та Миколаївської областей.

Станом на 11 липня під тимчасовою окупацією росіян перебуває півострів Крим, майже вся територія Луганщини, частини Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Донецької та Харківської областей.

Захоплені окупантами частини Київщини, Сумщини та Чернігівщини вдалося звільнити. Також від окупантів звільнена й Одещина. Єдиним окупованим пунктом області було селище Біле на острові Зміїний. Після завершення вдалої військової операції ЗСУ та встановлення державного прапора України, Одещина офіційно стала вільною від окупантів.

Увечері 10 липня міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що президент Володимир Зеленський віддав наказ звільнити Південь України від російських загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus