USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

3 млн українців можуть отримати громадянство РФ за спрощеною процедурою

15 Серпня 2019 15:19
Близько трьох мільйонів громадян України, які потрапляють в пільгову категорію, можуть отримати російське громадянство. Про це журналістам повідомила керівник Головного управління з питань міграції МВС РФ Валентина Казакова, пише УНН з посиланням на російське агентство ТАСС.

«Загальна кількість осіб, які можуть скористатися (новими правилами отримання громадянства в спрощеному порядку) близько 3 млн громадян України», – сказала вона.

МВС Росії планує збільшити штатну чисельність міграційних підрозділів відомства після напливу бажаючих отримати російське громадянство, сказала Казакова.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін розширив географію українських регіонів, жителі яких можуть стати росіянами в спрощеному порядку. Його новий указ наділяє таким правом всіх жителів Донецької і Луганської областей України. Цей указ наділяє правом отримання громадянства Росії в спрощеному порядку жителів тих регіонів Донецької і Луганської областей, які знаходяться під контролем центральної української влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus