USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Демонтажний» раунд протистояння на Завокзальному ринку закінчився мирно. ВІДЕО

12 Березня 2009 14:10
Ніякого силового сценарію під час спроби демонтувати дах та бруківку на торгово-пішохідному ряді між ТЦ \"Ювант\" та Завокзальним ринком не відбулося. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Опісля тривалих перемовин представників виконавчої служби, міліції та конфліктуючих сторін відбулася спроба розпочати демонтаж дахового перекриття та бруківки на пішохідному ряді.
Зокрема приблизно о 12.50 працівники  підприємства НЕП почали лаштуватися початку демонтажних робіт, а правоохоронці спробували створити для них так званий «коридор». Однак підприємці, які намагалися завадити демонтажу, здійняли ґвалт, і перемовини юристів розпочалися знову.
Щоправда, вони також закінчилися безрезультатно. Врешті, близько 13.50 перший заступник начальника І відділу державної виконавчої служби Луцького міськуправління юстиції Валентина Головата склала протокол про перешкоджання судовим виконавцям. Як зазначила вона, демонтажні роботи відкладено на невизначений термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 14:45
Така боротьба за мир каменя на камені не залишить...
Анонім 2 Показати IP 12 Березня 2009 17:31
Панове журналісти. Посада Валентини Головатої правильно пишеться так: перший заступник начальника І відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції. І відповідно протокол вона склала про перешкоджання роботи "державним виконавцям", а не "судовим", яких на даний час вже просто не існує.
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 22:25
васильович гондурас!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus