USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Демонтовані півроку тому в Луцьку кіоски і досі стоять «мертвим вантажем». ФОТО

13 Липня 2009 13:20
П’ять металевих кіосків, які луцькі комунальники демонтували в січні цьогоріч, і досі перебувають на території, прилеглій до приміщення, де розташований департамент ЖКГ міськради. Про це 13 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
З’ясувати, чи за цей час знайшовся власник «самовільно встановлених металевих конструкцій» у департаменті ЖКГ не вдалося. В юридичному відділі департаменту зазначили, що з усіма питаннями варто звертатися до директора департаменту Владислава Стемковського, якого на місці не виявилося.
 
Зрештою, ситуацію прояснив міський голова Богдан Шиба. За його словами, власник знайшовся майже одразу.
 
«Але департамент поставив вимогу, щоб було офіційне звернення, щоб були якісь підтверджуючі документи, а не просто так: приїхали і забрали. Після того вже звернень не було», – зазначив пан Шиба.
 
Довідково:
 


Наприкінці минулого року на вулицях Луцька з’явилося шість кіосків, які продавали пресу. Однак документів, які б дозволяли їх встановлення, начебто немає. Тому комунальники на виконання рішення виконкому Луцької міськради та припису прокуратури демонтували п’ять металевих конструкцій (вагою не більш ніж дві тонни) та вивезли на територію одного зі структурних підрозділів департаменту ЖКГ муніципалітету.
Загалом вивезення кіосків пройшло тихо-мирно. Лише при демонтажі металевої конструкції із тролейбусної зупинки на вулиці Карпенка-Карого (біля Завокзального ринку) в охорони торговельного центру «Караван» виникли деякі запитання. Однак заважати демонтажу самовільно встановленої конструкції охоронці не стали.
За деякою інформацією, за появою у Луцьку «лівих» кіосків стоїть харківська структура, яка хотіла вийти на місцевий ринок розповсюдження преси. Окрім цих шести металевих конструкцій, на вулицях міста з часом нібито мали з’явитися ще 24 кіоски.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конкретно Показати IP 13 Липня 2009 17:15
Кіоски з пресою демонтували, а торгувати хлібо-булочними виробами біля траси дозволили. То можливо варто відверто говорити що розмір хабарів булочників більший від журнальних? А де в такому випадку члени громадської ради Луцька, нове обєднання тих хто любить Луцьк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus