USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День громади у Павлівці

9 Червня 2017 19:02
У другий день Трійці жителі Павлівської ОТГ відсвяткували перший у своїй історії День громади, пишуть у прес-службі волинського УКРОПу.

Територія відокремленого підрозділу санаторію «Шахтар», на якій організували захід, майоріла різнокольоровими вишиванками. Атмосферу свята створював духовий оркестр. Для жителів та гостей громади організували концерт талантів, дитячі розваги, козацькі змагання, футбольний матч, ярмарок і дискотеку. Серед гостей був присутній народний депутат України Ігор Гузь.

Депутат Іваничівської районної ради, голова фракції «УКРОП» Сергій Недбайло також завітав на святкування. Сергій Федотович впевнений, що об’єднання – це значний крок для розвитку місцевих громад.

«Існують різні думки щодо об’єднання громад, проте все ж більше позитив аніж негатив. Громада відчуває, що вона сама за себе відповідальна, це стимулює знаходити нові джерела фінансування, активізує до реальних дій», – каже Сергій Недбайло.

Хоча Павлівська ОТГ утворена лише п’ять місяців тому, проте спільними зусиллями голови та депутатського корпусу громада активно бере участь у різних міжнародних проектах. За словами голови Павлівської ОТГ Андрія Сапожника, вже написаний та відправлений на розгляд проект по встановленню відеоспостереження, також з екологічного фонду вже було виділено кошти, за які у громаді придбають сміттєвоз та баки для організації централізованого вивозу сміття. Андрій Сапожник каже, що дуже задоволений співпрацею з депутатським корпусом.

Велика частина депутатів – це молодь, яка ініціює та втілює цікаві ідеї у життя та дозвілля павлівчан.

Голова фракції «УКРОП» у Павлівській сільській раді Назар Недбайло один із цих активних молодих депутатів. Він зауважує, що частина розважальної програми – це заслуга саме укропівців.

«Такого масштабного свята ще не було у нашому районі. Ми намагались організувати все так, аби цікаво було й малечі, й людям старшого віку. Напередодні було організовано толоку, прибрали Павлівське озеро. Зробили все від нас залежне, навіть коштами депутати долучились. Думаю, все вдалось, адже люди дуже задоволені заходом», – стверджує Назар Недбайло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus