USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«День клієнта» у «Волиньгазі»: щоденні подарунки, розваги для дітей та розіграш смартфону*

20 Грудня 2017 17:30
Святкування «Дня клієнта» відбуваються у сучасних Центрах обслуговування нового формату «open space». Привітне спілкування, смачна кава, солодощі для дітей та подарунки – усе це чекає на клієнтів ПАТ «Волиньгаз», які завітають у ЦОК в Луцьку, Нововолинську, Володимирі-Волинському чи Ковелі.

Начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук каже, що таке святкування проводять вперше, аби показати своїм клієнтам, що їх цінують та поважають.

«Зараз святковий період і ми відзначаємо його разом із нашими клієнтами. Ми змінюємося, стаємо ближчими, намагаємося берегти час клієнтів, допомагаючи їм у вирішенні різноманітних питань. Під час акції «День клієнта» ми щодня проводимо розіграші призів: кружки та новорічні прикраси. Також роздаємо солодощі та повітряні кульки дітям.

Окрім цього, у нас є тематичні дні. Для прикладу, сьогодні розігрували смартфон серед людей, які через СМС-повідомлення надіслали показники свого лічильника з 30 листопада по 5 грудня. Телефон розіграли серед 24,5 тисячі клієнтів, які це зробили. Samsung J5 виграла лучанка Зінаїда.

Ми змінюємося задля комфорту наших клієнтів. Так, за 11 місяців цього року контакт-центр прийняв біля 400 тисяч дзвінків і біля 380 тисяч СМС. Також біля 32 тисяч волинян зареєструвалися в особистому кабінеті», - розповідає Юрій Петрук.
Пані Зінаїда Давидюк, яка виграла телефон, емоцій не стримує, мовляв, їй вже кортить похизуватися друзям новим подарунком.

«Я вже давно надсилаю СМС-повідомлення, адже це найшвидша форма подачі показників лічильника. Раніше було, дзвониш, лінія завантажена й по 30 хвилин чекаєш. Тепер усе змінили, стало дуже зручно. Також я подаю показники лічильника із села, де рідні живуть. Так і виграла у розіграші - подаючи показники лічильника через СМС. Коли мені подзвонили й сказали, що я отримаю новий мобільний телефон, то, спочатку, була шокована й подумала чи то, раптом, не якийсь жарт. Як виявилося, дійсно такий приємний подарунок мені на Миколая буде. Як покажу своїм дівчатам – не повірять, це дуже-дуже приємно», - ділиться враженнями жінка.
Відзначаючи «День клієнта», у «Волиньгазі» пам’ятають і про дітей, для яких провели тематичне свято. Для маленьких гостей Центру обслуговування клієнтів у Луцьку розповіли, що таке газ, яким він буває і як себе поводити у випадку витоку. Ще провели тематичну гру «побудуймо разом газопровід», дали можливість відчути себе дорослими, провели екскурсію та вручили подарунки.
Взяти участь у святкуванні «Дня клієнта» мають змогу всі споживачі, котрі завітають до Центру обслуговування та абонентських відділів. На клієнтів чекають розіграші та подарунки від компанії: фірмові чашки, ялинкові прикраси, магніти та наліпки з корисною інформацією.
Новою якістю послуг вже задоволені десятки користувачів, які в книгах відгуків дякують за нові підходи.

«Мені дуже подобається, адже сюди можна звернутися з будь-яким запитанням і працівники завжди намагаються допомогти, люди привітні», - каже лучанка Ірина.

Юрій Петрук каже, що цих результатів вдалося досягнути завдяки новим підходам та впровадженню альтернативних каналів обслуговування.

«Наші ЦОК побудовані за новим принципом «open space». Тут великі, гарні, просторі приміщення. У нас запроваджено електронну чергу, є безплатний wi-fi. Прийшовши до нас, клієнти можуть комфортно чекати своєї черги, отримати відповіді на запитання та почути поради.

Додатково ми розвиваємо й альтернативні канали обслуговування, такі як онлайн-сервіс «Особистий кабінет». Завдяки ньому клієнт може зареєструватися на сайті й передати показники лічильника, задати питання спеціалісту та отримати на нього відповідь. Зауважу, що 90% усіх питань вдається вирішувати саме завдяки цьому сервісу. Відповідно, клієнт економить свій час.

Також у нас працює контакт-центр з 8 ранку до 20 години щодня без вихідних, навіть у святкові дні. Для зручності є два номери: (0332) 280 104, 067 33 39 104. Ми розвиваємо ці альтернативні канали, аби клієнтам було зручно з нами співпрацювати. Центр працює із 17 жовтня цього року й до нас вже звернулися більше 6 тисяч клієнтів, в середньому щодня приходить до 200 людей, бувало й по 450 клієнтів. Тут працює 10 фахівців. Клієнт приходить, може випити водички, кави й поспілкуватися з фахівцем», - розповідає пан Юрій.

Провідний фахівець по роботи центру обслуговування клієнтів Ольга Скиба зауважує, що раніше люди ледь не щомісяця ходили у відділи уточнювати те чи інше питання, тепер же вдається за одне спілкування все з'ясувати.

«Ми стали ближчими до людей, більш відкритими. Спілкуючись без бар’єру, можна краще допомогти клієнту, ефективніше вирішити його проблему. Також надаємо різну консультацію щодо підключення до газопостачання, реконструкції, заміни газових котлів. Ще у нас часто питають клієнти і ми їм допомагаємо щодо того, де можна взяти інформацію про акти димовентиляційних каналів, де можна заключити договір із сервісними центрами тощо. Як результат, клієнти стали лояльнішими до нас. Це принципово інший формат стосунків», - пояснює Ольга Скиба.
Працівники ПАТ «Волиньгаз» закликають заповнювати анкети оцінювання якості обслуговування та реєструватися в особистому кабінеті, аби брати участь у щоденних розіграшах призів, які тривають до 22 грудня.

Довідково. Святкування відбуваються у Центрі обслуговування клієнтів у м. Луцьку (просп. Молоді, 14 А), у Нововолинському відділенні (вул. Островського, 56 ), Володимир-Волинському відділенні (вул. Сагайдачного, 85. ) та Ковельському (пр. С.Бандери, 34).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Грудня 2017 05:28
Які ми д... ні і не поважаємо себе. Це ж за ті тгроші, так так за наші гроші - подарунки. а вони не мають грошей поставити індивідуальні лічильники і тягнуть з людей останні гроші - 4000 за встановлення, та вам треба ще збільшити плату за газ і тепло.
123 Показати IP 22 Грудня 2017 12:02
Нехай не вимахуються, а думають як виконати норми нового Закону про встановлення індивідуальних лічильників у кожного споживача в квартирі до 21 року. Загальнобудинкові можуть собі лишити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus