USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Оплата рахунків і виклик майстрів: у Луцьку запрацював перший в Україні сервіс-центр EVODA. Фото

17 Липня 2019 17:11
Відсьогодні, з 17 липня, в Луцьку працює сучасний сервіс-центр для обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» EVODA, що знаходиться на проспекті Соборності, 25.

Оскільки всі звернення споживачів щодо надання послуг водопостачання і водовідведення відтепер розглядатимуть у новому центрі, адміністративні приміщення та виробничі бази, розташовані на вулицях Дубнівській, 26 та Січовій, 16, поступово закриватимуть для лучан.

Директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк розповів, що EVODA – перший і єдиний в Україні сервісний центр, який надає послуги з водопостачання і водовідведення.

«Ми обслуговуємо 207 тисяч лучан, а також мешканців із 15 навколишніх сіл. Зрозуміло, що люди повинні відчувати комфорт, мати місце, де можуть отримати всі послуги та відповіді на нагальні питання в мінімальний проміжок часу. Тому для покращення якості обслуговування, оптимізації штату було створено цей центр. На сьогодні тут працюють шість штатних одиниць. Свою підтримку надаватимуть теж певні фахівці», – сказав Віктор Гуменюк.
Він пригадав, що з моменту виникнення ідеї, написання проєкту і до його реалізації минуло півтора року. Усі роботи вдалося здійснити за кошти КП «Луцькводоканал» (1,9 мільйона гривень). Близько 250 тисяч гривень на облаштування стоянки біля офісу та благоустрій території виділила Луцька міська рада.

Майже два місяці сервісний центр працював у тестовому режимі. У середньому за роз’ясненнями до працівників EVODA звертаються понад 200 споживачів на день, які можуть отримати всю необхідну інформацію, наприклад щодо пільг і субсидій, а також провести оплату за водопостачання без банківських комісій.
«Це лише одна складова нашої роботи, – наголосив Віктор Гуменюк. – Ще ми маємо виробництво води, її підготовку, очистку, транспортування, ліквідацію аварій тощо. Я вважаю, що сьогодні ми зробили прорив у сфері обслуговування клієнтів».
Директор «Луцькводоканалу» розказав, що центр EVODA хотіли зробити максимально доступним для відвідувачів, тому офіс вирішили спорудити на одному з центральних проспектів міста, де сконцентровано велику кількість споживачів. Також він зауважив, що при реконструкції приміщень під сервісний центр брали до уваги потреби осіб із інвалідністю, тому при вході облаштували зручний пандус, яким можуть скористатися як люди на візках, так і матусі з дитячими візочками.
Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, своєю чергою, нагадав, що із 1 травня споживачам, які своєчасно не оплачують рахунки за отримані послуги, нараховується пеня. Тому він висловив прохання, аби працівники центру нагадували про це лучанам.

«Часто проблеми виникають тому, що люди не володіють певною інформацією. Я сподіваюся, що цей офіс зіграє свою роль не лише в питаннях, що стосуються забезпечення водою і всього, що з цим пов’язано, а й у чисто психологічному плані – додасть впевненості людям і зніме непотрібну напругу, яка виникає через непорозуміння», – зазначив Григорій Пустовіт.
Сервіс-центр надаватиме такі послуги:

- укладання договорів з побутовими споживачами;

- прийом документів від побутових споживачів та супроводження їх для укладання договору реструктуризації заборгованості;

- видача і доставка юридичним споживачам рахунків, актів про обсяги послуг;

- складання актів звірки;

- прийом заявок і їх супроводження (інформаційні довідки тощо);

- прийом показників від побутових споживачів при їх персональних візитах із видачею сформованого рахунку;

- надання консультацій, зокрема щодо порядку реєстрації пільг і отримання субсидій;

- прийом документів на технічні умови та видача документів тощо;

- реєстрація в «Особистому кабінеті споживача»;

- встановлення та повірка лічильників, очищення каналізаційних мереж, приєднання до мереж водопостачання, встановлення загальнобудинкових і приватних вузлів обліку, замовлення проб якості води, виклик майстрів для налагодження роботи каналізаційних мереж, відновлення чи налагодження водопостачання і водовідведення.
Сервісний центр EVODA працює з 8.00 до 18.00, без обідньої перерви. Субота та неділя – вихідні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Споживач Показати IP 17 Липня 2019 19:23
Закон про мову ,читали???ВОДА.ЕВОДА.До чого тут англійська чи латина???
Андрій Показати IP 18 Липня 2019 09:18
А дирки на стіні в дизайні це символізм :)))) :) чи бренд ?
Ого Показати IP 18 Липня 2019 09:20
Переїдає наша нація дивлячись на дівчат (
Споживач Показати IP 18 Липня 2019 18:56
Дійсно Закон про мову порушений.Хто це затвердив???Ми,що в США.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus