USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День кварталу: лучан з 40-го мікрорайону кличуть на свято

16 Вересня 2017 13:10
Кажуть, у Луцьку майже всі одне одного знають. А як по-іншому: 200-тисячне місто розбите на окремі мікрорайони, де всі…сусіди. Аби ще більше згуртувати лучан, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» започаткував цікавий і масштабний проект – День кварталу. Ініціативу підтримала ГО «Волинський Актив Молоді».

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Перше святкове дійство відбудеться уже 17 вересня! Прийматиме гостей та урочисто відзначатиме День кварталу 40-й мікрорайон!

Упродовж дня на території ЗОШ №11 відбуватимуться спортивні змагання для дітей та дорослих: міні-футбол й легкоатлетичні конкурси; майстер-класи, анімаційна програма, бульбашкове шоу та дискотека для маленьких лучан; караоке для всієї сім’ї та показові виступи бойового гопака від СК «Герць».

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх дитячі колективи Луцька та фолк-гурт «Барви», а хедлайнери заходу – Галина Конах та молодіжний гурт ФлайzZza – відомі не лише у Луцьку, а й в Україні. Завершить свято «укротека» від Dj Арт. А ще для всіх присутніх – смачна польова кухня та різні смаколики.

«Не пропустіть розіграш призів, аби стати власником велосипеда, планшета або смартфона! Запрошуємо всіх охочих. Святкуймо разом, адже всі ми – лучани, а Луцьк – наш рідний дім!

Кульмінацією Дня кварталу стане відзначення видатних мешканців мікрорайону», - повідомляють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
О! Показати IP 14 Вересня 2017 08:36
Я не прийду, блін! )))
Ура! Показати IP 14 Вересня 2017 12:02
А я прийду!))) Це ж в моєму мікрорайоні! К-л-а-с-с-с....
Я Показати IP 16 Вересня 2017 18:53
А коли буде свято під'їздів?Квартир,а також улюбленого дівана,а там і свято табуретки придумаємо.Що небудь,аби відволікти людей і гроші заробити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus