USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відзначив ініціативних жителів Вересневого

1 Жовтня 2017 19:28
Жителі мікрорайону Вересневе міста Луцька довели, що вони разом не тільки у відпочинку, але й у праці. Більше двох десятків ініціативних лучан, які, витрачаючи власні сили та час, намагаються змінити мікрорайон на краще, відзначили в рамках святкування «Дня кварталу», організованого спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Близько 700 жителів мікрорайону Вересневе завітали на святкування Дня кварталу. Із самого ранечку поблизу місцевого будинку культури тривав концерт, показові виступи, дискотека та спортивно-розважальні змагання. Присутніх пригощали кулішем, організували цікаві майстер-класи для дітей, а також конкурси і розіграші з цінними подарунками.

Під час святкового дійства перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк зазначила, що сьогодні – подвійне свято. Першою чергою, вона привітала з професійним святом всіх педагогів, а також зазначила, що 1 жовтня святкують День європейських благодійних фондів. З цього приводу вона привітала і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», а також Фонди розвитку при садочках та школах.
Зі слів Лариси Тарасюк, приємно вітати та дякувати жителям мікрорайону Вересневе, яким не байдуже до того, що відбувається навколо них.

«Це люди, які своєю працею змінюють мікрорайон на краще та додають позитиву. І в непростий для країни період, вони знаходять для цього вільний час та сили», - зазначила Лариса Тарасюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВЕЛОСИПЕД, СМАРТФОН, ГОДИННИК: НА «ДНІ КВАРТАЛУ» У ЛУЦЬКУ РОЗІГРАЛИ ПРИЗИ

За активну громадську позицію та ефективну реалізацію спільних проектів у мікрорайоні подяку отримав депутат Луцької міської ради Борис Смаль, який мешкає на Вересневому.


За реалізацію спільних проектів для удосконалення навчально-виховного процесу та з нагоди Дня працівників освіти подяку отримав директор Луцької ЗОШ №16 Василь Троцький.


За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди Дня працівників освіти подяку також вручили вчителю фізкультури ЗОШ №16 Тетяні Казнадзей.


За сприяння покращенню навчально-виховного процесу для учнів школи та з нагоди Дня працівників освіти відзначили вчителя фізики ЗОШ №16 Тетяну Грибок.


За активну громадську позицію та вагомий внесок у становлення Фонду розвитку подяку вручили ініціатору створення фонду розвитку ЗОШ №16 Наталії Рубльовій.


За активну діяльність фонду та сприяння покращенню навчально-виховного процесу в школі подякували голові правління Фонду розвитку ЗОШ №16 Наталії Ковальчук.


За реалізацію спільних проектів для удосконалення навчально-виховного процесу подяку отримала завідувач ДНЗ №8 Людмила Смаль.


За активну діяльність Фонду та сприяння покращенню навчально-виховного процесу в дитсадку подяки удостоїли голову правління Фонду розвитку ДНЗ №8 «Джерельце» Ірину Дідух.

За організацію культурно-масових заходів на мікрорайоні відзначили директора Будинку культури району Вересневе Тетяну Ліпич.

За розвиток бібліотечної справи та організацію змістового дозвілля дітей вручили подяку завідувачу Луцької бібліотеки-філії №3 для дітей Марії Марищук.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту подяку вручили директору комплексної ДЮСШ №1 Руслані Оксентюк.

За активну позицію в реалізації проектів для покращення благоустрою вулиць мікрорайону дякували голові органу самоорганізації населення «Вуличний комітет Вересневе» Євгенії Смоленській.

За активну позицію в реалізації проектів для покращення благоустрою вулиць мікрорайону подяку оголосили заступнику голову ОСН «Вуличний комітет Вересневе» Івану Лисюченку.

За ефективне управління спільною власністю та активу участь у програмах сприяння розвитку ОСББ відзначили голову ОСББ «Цукрова, 1» та «Цукрова, 5» Валентина Грицюка. Аналогічні відзнаки отримали голова ОСББ «Цукрова, 2» Людмила Губій, очільник ОСББ «Фортеця, 12» Олександр Матвіюк, голова ОСББ «Корольова, 9» та «Корольова, 11» Сергій Сироватка, очільник гаражного кооперативу «Цукровик» Світлана Жук.

За спонсорську підтримку проектів Фонду розвитку ДНЗ «Джерельце» нагородили колектив ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» в особі голови правління Ростислава Новосада. Також за спонсорську підтримку подяки отримали керівник СТОВ «Ідна» Володимир Голуб.

За активну громадську позицію та здійснення соціально вагомої роботи для ветеранів мікрорайону подяку оголосили керівнику первинної ветеранської організації ПАТ «Гнідавський цукровий завод» Луцької міської організації ветеранів України Валентині Громі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus